|
Pontos idő: 2025. január 18. 0:42
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Szerző |
Üzenet |
the_adam
Motor: Suzuki Bandit 250
|
Re: Eladó cuccok
Üdv! Van egy vadi új EBC kuplung lamella szettem (kopó). 250-es Bandit-ba. 1992-és a körüli évjárathoz. 0km-es. Motort még nem látott, dobozból is csak szemrevételezésre jött ki
_________________ ----------------Ádám----------------
|
2011. január 17. 14:55 |
|
|
lion&bandit
Motor: Suzuki Bandit 1200S
|
Sziasztok! Eladó Cuccaim :
AGV GP-PRO Sisak , pehelykönnyű , full szénszál versenysisak , egy szezont használt , sisakmaszkkal használt , még egy évig garanciális ,számlával , dobozában , sisakzsákkal , karcmentes újszerű állapotban , "L" méret 59-60 cm fejkerületre homloknál mérve . fekete-fehér-ezüst kombinácó , emailbe küldök képet! A LEGJOBB AJÁNLATÉRT ELADÓ!!!
BERING CHROME cordura kabát , hibátlan állapotban , alu szálas thermobéléssel , könyök váll gerincprotektorral , nadrággal összecipzározható , hálós nyári bélés ,vízálló ,szélálló , fekete szinű mellkason fehér bering felirat ,kérésre szintén küldök képet ,XL méret AJÁNLATOT VÁROK !
STYLMARTIN Bőr túra-sport csizma , egy szezont használt kivűl belül bőr jól szellőző kényelmes , boka sarok orr lábszár protektorokkal , impregnált vizálló bőr , levehető koptatókkal ! 46 méret AJÁNLATOT VÁROK!
KAPPA 46L Zippy doboz háttámlával és a hozzátartozó kappa konzollal , 2001-2005ig jó asszem ,természetesen 1200 banditra jó , egy két karcot leszámitva jó állapotban! AJÁNLATOT VÁROK
CSERE NEM ÉRDEKEL ,CSAK KP , BUDAPESTEN MEGVEHETŐK MEGNÉZHETŐK !
|
2011. január 14. 0:29 |
|
|
kisfranky
Motor: Bandit 1200 N
|
Sziasztok! Szóval, eladó lett a Givi Wingrack doboztartóm. Akit érdekel, vagy infó kell, az írjon, de inkább e-mailt, mert azt sűrűbben olvasom! kisfranky@gmail.comhttp://www.kepesmotor.hu/motoros_taska_doboz/p509074 itt meg is nézhetitek. Jah, és eladó vele a platni is!
|
2011. január 12. 11:04 |
|
|
K3lus
Motor: GSF 600N Bandita
|
Sziasztok! Ha valakit esetleg érdekel a hűtőmaszk -> http://www.vatera.hu/suzuki_gsf_bandit_ ... 76719.html természetesen jelezhet itt is... Üdv
|
2010. december 6. 19:55 |
|
|
sota
Motor: Suzuki GSF400 Bandit
|
Sziasztok! Megmaradt cuccok eladóak: ESQU női cordura full protektoros dzseki, "L"-es, 1x sem volt használva, még fóliás. Ennek oka h mikor megvettem, utána Anci terhes lett, mire meg megszült, eladtam a motort. Shiro "S"-es sisak, kék-ezüst, új, ugyan az a helyzet vele mint a dzsekivel. Cycle Spirit 43-as túracsizma, 3 hónapot használtam kb. Tayga sportcsizma, koptatós, 43-s egy szezont használtam. "L"-es full protektoros fekete bőrdzseki, 2 szezont használtam, makulátlan. Képeket emailben küldök, ár megegyezés szerint. mail: sota.paint@citromail.huHali
|
2010. november 14. 22:15 |
|
|
STamás
Motor: GSF 250 (tesztelés alatt...)
|
Ha még nincs motoros nadrágom - jelenleg egy "susogó" + farmergátyó a szerelésem (felső van és az is piros) akkor nagyon hülyén néz ki egy ilyen csizma, mi? Lehet nem is egy 250-eshez való... Csak a bakancsomat sajnálom, a váltó kikezdi a nóziját...
_________________ Köszönöm, Tamás. ('93 GSF 250)
|
2010. november 12. 12:05 |
|
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Erre gondolsz?
|
2010. november 12. 9:39 |
|
|
Ticu
Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
|
A kepesmotoron van pár Michelin gumi eladó (nem az enyém) ha esetleg valaki ilyet szeretne. 120/70-17 pilot road 2ct 12000ft A 190-es hátsó 15000ft.
_________________ Attól még, hogy indexelek, nem biztos, hogy egyenesen megyek tovább!
|
2010. november 11. 12:52 |
|
|
KillBill
|
Sziasztok! Még új vagyok nálatok... van egy pár eladó motoros cuccom, ruhák: kabátok (bőr, cordura), csimák, cipők, bukósiak, nyereg táska, oldal és hátsó konzolok. Többek közt banditra is!!!! Ha érdekel a következő linken tudjátok megnézni őket. Mind vadi új, Nolan, Arlennes, Sox márkák. http://www.vatera.hu/listings/index.php ... oBilo&ob=4CiloBilo niknév alatt... Ha valami tetszik szóljatok és lebonyolítjuk az üzletet. veres alsovonal krisztina kukac freemail pont hu -n tudtok elérni (egybe az egész)... Szép napot mindenkinek!
|
2010. november 10. 12:59 |
|
|
Symon
Motor: Bandit 250 ; Dominator 650
|
Pali79 írta: Mi ebből a tanulság??? Az autót nem eladni, hanem összetörni kell Épp eladó a mocim és elgondolkodtam Kitolom valami busz elé.... Bár, ha perre megy az több év.... Inkább hirdetem
|
2010. november 9. 15:55 |
|
|
Pali79
|
Jújj az súlyos...
|
2010. november 8. 11:42 |
|
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Nem, az intenzíven fekszik a motorbalesetből kifolyólag Valamelyik hozzátartozója hívott fel.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2010. november 8. 9:30 |
|
|
Pali79
|
zöldi írta: Van egy akciós láncszettem bandit 250-re, aki érdekel, részletek PÜ-ben. Na! A másik fórumról beugratott a gyerek?
|
2010. november 8. 9:06 |
|
|
zöldi
|
Van egy akciós láncszettem bandit 250-re, aki érdekel, részletek PÜ-ben.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2010. november 8. 6:51 |
|
|
Pali79
|
Lent is írta, h a 4 milla a tax ára. Más kérdés, h annyiért a büdös életbe nem lehet eladni egy autót amennyit a tax ad rá. Két éve egy marha totálra törte az akkori autómat. Szerencsére a biztosító a tax árral számol Adtak a kocsiért 1,15 millát. Ha el akartam volna adni 8 kilónál többet nem kaptam volna érte Mi ebből a tanulság??? Az autót nem eladni, hanem összetörni kell
|
2010. november 3. 10:58 |
|
|
zöldi
|
A dízel a sátán üzemanyaga Múltkori komment a TC-n: Audit sosem vennék. Az egy VW. Ami amúgy meg egy Skoda
|
2010. november 3. 10:40 |
|
|
Ticu
Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
|
Pff 4millió?! Picit túl van árazva a gép. Ennyiért inkább kitolnék egy kicsit fiatalabb A8-ast, dízelben.
_________________ Attól még, hogy indexelek, nem biztos, hogy egyenesen megyek tovább!
|
2010. november 3. 8:51 |
|
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
ha a tényleg csak az a baja, h nem tudja fizetni a törlesztőt, akkor mindenképp jobban jár, ha 0 vagy enyhe mínusszal is, de eladja egy magánszemélynek, mert ha a bank viszi a verdát akkor a töredékéért fogják eladni, árverezni -a bankot ez nem fogja már érdekelni, mert ő a figurán a teljes hátralékot egyben fogja követelni....
|
2010. október 29. 16:00 |
|
|
T3v3
Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
|
Akkor ezek szerint te adsz neki pl. 300 ezer pénzt érő járművet (sry nem tudom mennyit ér a motorod),és fizeted tovább a törlesztőt,ő pedig boldog lesz mert a csúnya ezzel foglalkozó emberek nem gazdagodnak meg . Mindezt 3 kilóért ? Null befizetővel hozta el a kocsit vagy mi a jó élet.
|
2010. október 29. 11:25 |
|
|
Symon
Motor: Bandit 250 ; Dominator 650
|
A 4 milla az a tax ára, szóval ha azt kézbe adod, akkor nem kell fizetni a részletet Nekem úgy mondta, hogy motort odaadom, meg fizetem a részleteket+ van neki 3 havi elmaradt részlet. Kb úgymondta hogy minden megoldás érdekli, mert ha nem fizet, akkor bank viszi az autot és nem akarja hogy ezzel foglakozó emberek szinte a semmiért hozzájussanak aztán ezen gazdagodjanak meg.
|
2010. október 29. 10:02 |
|
|
|