|
Pontos idő: 2025. január 18. 0:20
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Szerző |
Üzenet |
renderman
Motor: suzuki bandit 250
|
Re: Eladó motorok
zöldi írta: renderman írta: sziasztok!
Igazából nem feltétlen hirdetnék csak felmérést illetve tanácsot kérnék amennyiben nem haragudtok meg. Még tavasszal szert tettem egy '97es 600as banditra. Elkezdtük felújítani ami abból áll eddig hogy szétkaptuk vázig a váz le lett porfestve és várat az összepakolásra. Jedi jól mondja, egyben érdemes. Remélem csináltál róla előtte, közben fotókat, mert az újrafényezett váz, idomok ismeretlen előéletnél azt sejtetik általában, hogy egy porrátört zombit akarsz rámelegíteni valakire. Nagyon sok pénzt nem fogsz kapni érte, de pofás állapotban szép fénnyel hamarabb elmegy. Mondjuk épp tegnap futottam át a banditos piacot, érezhetően magasabbak az árak, mint tavaly-tavalyelőtt Igen folyamatosan készülnek képek a felújításról. Nem célom meggazdagodni ezen a mutatványon azért is csinálom meg normálisan mert ameddig nem adom el addig egy hibátlan motorral szeretnék motorozni. Az alap feltevés meg, hogy esetleg alkatrészenként adnám el az csak egy kósza gondolat volt.
|
2014. november 25. 13:39 |
|
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
renderman írta: sziasztok!
Igazából nem feltétlen hirdetnék csak felmérést illetve tanácsot kérnék amennyiben nem haragudtok meg. Még tavasszal szert tettem egy '97es 600as banditra. Elkezdtük felújítani ami abból áll eddig hogy szétkaptuk vázig a váz le lett porfestve és várat az összepakolásra. Jedi jól mondja, egyben érdemes. Remélem csináltál róla előtte, közben fotókat, mert az újrafényezett váz, idomok ismeretlen előéletnél azt sejtetik általában, hogy egy porrátört zombit akarsz rámelegíteni valakire. Nagyon sok pénzt nem fogsz kapni érte, de pofás állapotban szép fénnyel hamarabb elmegy. Mondjuk épp tegnap futottam át a banditos piacot, érezhetően magasabbak az árak, mint tavaly-tavalyelőtt
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2014. november 25. 7:02 |
|
|
renderman
|
jedi írta: renderman írta: sziasztok! Igazából nem feltétlen hirdetnék csak felmérést illetve tanácsot kérnék amennyiben nem haragudtok meg. Még tavasszal szert tettem egy '97es 600as banditra. Elkezdtük felújítani ami abból áll eddig hogy szétkaptuk vázig a váz le lett porfestve és várat az összepakolásra. Idő hiányban szenvedek de amúgysem hajt a tatár messze még a tavasz. Na mármost a dilemmám az, hogy ha tavasszal majd cserélni szeretném a gépet fiatalabbra akkor mivel lesz nagyobb sikerem ha beleölök munkát és egy baráti áron eladom összerakva aminél az én munkadíjam nem térül meg ugyebár de ezt nem is várom el ilyen korú gépnél. Vagy esetleg próbáljam meg alkatrésznek eladni ami lehet, hogy körülményesebb és lassabb? Remélem nem nagyon tartottam fel a fórumot a kérdésemmel és megköszönöm annak akinek van véleménye a témámhoz Most ha jól értem nem is motoroztál, az "új" motoroddal, hanem egyből szétszedtétek ? Pár kérdés ! -miért vetted meg ? -mennyiért vetted ? -miért akarod eladni, ha még nem is mentél vele ? Sajnos sokan vannak úgy, hogy nagyon nincs pénz, ezért vesznek egy nagyon olcsó romot, és úgy gondolják, majd apránként megcsinálgassák ! A leggazdaságtalanabb verzió ! Abból sosem lesz egy jó értékű motor, max a te számodra, aki dolgozott vele hónapokig ! Ugyan ilyen drasztikusan értékcsökkentő tényező az új, vagy hatványozottan az egyedi festés ! Ezektől is egyből visszahőköl minden vevő, mert te aztán magyarázhatod neki, hogy nem azért lett lefestve, mert rommá volt törve, hanem ezé, meg azé ! Ha eladásra megy, inkább a kopott gyári szín ! Amit mi ajánlani szoktunk minimum, az a Magyarországon forgalomba helyezett 2000 + os évjáratú 600-asok, amelyeket már olyan 5-600EFt körül ki lehet fogni ! A kicsi 250-es 400-as Japán belpiacos hulladékokat alapból el kell felejteni ( látom neked is az volt/van ) ! Ha véletlenül van is belőlük normális darab, azt viszik nyugatabbra ! Ugyan ez a helyzet a kintről behozott nagyobbakkal is ! Nem látsz bele a belsejükbe ! Sokan rászaladtak már közülünk is ilyenekre ! Megveszed 200-al olcsóbban, aztán fél év múlva ráköltesz 300-at ! Sokan tévedésbe vannak, hogy nyugaton, csak új motorokat vesznek ! Hát NEM ! Pont hogy ott van keletje, a megkímélt használtnak ! Ez kicsit kinti kultúra is ! Pedig ők simán megvehetnék az újat 5-6%-os hitelre, de minek, ha neki bőven megfelel fél árban, egy két éves 12000 kilométerrel ! Van egy haverom, aki abból él, hogy itthon felvásárolja a bőven ár alatti fiatal kevés kilométeres sportmotorokat, és viszi ki németbe, és olaszba ! Mind két országban van egy kereskedője, akik megveszik tőle, itthoni ár + 100EFt-ért ! Egyszerre 3-at tud kivinni egy spec. motoros utánfutón ! A leghosszabb ideig a kereskedésben bent maradt motor, az két hét volt ! Az összeset pár nap alatt elvitték ! Sőt volt olyan, hogy a kereskedő folyamatosan telefonált rá az úton, hogy hol van már, mert az új tulaj már itt várja a vasat ! Szóval ! -Szerintem ne add el alkatrészenként, mert lehet hogy pár hét alatt elmegy a negyede a motornak, de a háromnegyede hónapokig, hanem évekig rajtamarad ! -Ha már ezt megvetted, szánj rá időt és pénzt, és legalább 1-2 idényt motorozz el vele ! Addig is gyűjtsd a pénzt, és 1-2 év múlva hozzárakod ennek az árához, és veszel egy nagyobbat ! megj.: Én pont a fentebb említett okok miatt vettem mind a kétszer újat ! Lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam. Tavasszal vettem de most nem régen kezdtem felújítani amikor vége lett az igazán jó időnek. Illetve 600as ról van szó. Az adatlap frissítést elmulasztottam. Viszonylag jó áron jutottam hozzá a motorhoz igaz kicsit romos állapotban volt a felújítás legfőképp a festést jelenti mert a váz ocsmány volt illetve az idomok is de miután autófényező vagyok és mindenre van ismerős (homokszórás,porfestés) nekikezdtünk. a miért akarom eladni-ra az a válasz, hogy időközben spóroltam némi pénzt amivel ha megpótolom a motor eladási árát tudnék venni újabbat. Meggyőző volt az érvelés az alkatrészenkénti eladás ellen. Azt én magam is tudom, hogy a belefektetett időm és pénzem az nem fog megtérülni. De úgy vagyok vele, hogy amíg nálam van addig úgy szeretném használni hogy örömet okozzon télen meg van időm csinosítani. Ha eladásra kerül a sor nem azt fogom nézni hogy én mennyit melóztam vele mert akkor az életben nem adom el. Így hát megmarad a téli szerelgetés csinosítás és tavaszvárás
|
2014. november 17. 17:49 |
|
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
renderman írta: sziasztok! Igazából nem feltétlen hirdetnék csak felmérést illetve tanácsot kérnék amennyiben nem haragudtok meg. Még tavasszal szert tettem egy '97es 600as banditra. Elkezdtük felújítani ami abból áll eddig hogy szétkaptuk vázig a váz le lett porfestve és várat az összepakolásra. Idő hiányban szenvedek de amúgysem hajt a tatár messze még a tavasz. Na mármost a dilemmám az, hogy ha tavasszal majd cserélni szeretném a gépet fiatalabbra akkor mivel lesz nagyobb sikerem ha beleölök munkát és egy baráti áron eladom összerakva aminél az én munkadíjam nem térül meg ugyebár de ezt nem is várom el ilyen korú gépnél. Vagy esetleg próbáljam meg alkatrésznek eladni ami lehet, hogy körülményesebb és lassabb? Remélem nem nagyon tartottam fel a fórumot a kérdésemmel és megköszönöm annak akinek van véleménye a témámhoz Most ha jól értem nem is motoroztál, az "új" motoroddal, hanem egyből szétszedtétek ? Pár kérdés ! -miért vetted meg ? -mennyiért vetted ? -miért akarod eladni, ha még nem is mentél vele ? Sajnos sokan vannak úgy, hogy nagyon nincs pénz, ezért vesznek egy nagyon olcsó romot, és úgy gondolják, majd apránként megcsinálgassák ! A leggazdaságtalanabb verzió ! Abból sosem lesz egy jó értékű motor, max a te számodra, aki dolgozott vele hónapokig ! Ugyan ilyen drasztikusan értékcsökkentő tényező az új, vagy hatványozottan az egyedi festés ! Ezektől is egyből visszahőköl minden vevő, mert te aztán magyarázhatod neki, hogy nem azért lett lefestve, mert rommá volt törve, hanem ezé, meg azé ! Ha eladásra megy, inkább a kopott gyári szín ! Amit mi ajánlani szoktunk minimum, az a Magyarországon forgalomba helyezett 2000 + os évjáratú 600-asok, amelyeket már olyan 5-600EFt körül ki lehet fogni ! A kicsi 250-es 400-as Japán belpiacos hulladékokat alapból el kell felejteni ( látom neked is az volt/van ) ! Ha véletlenül van is belőlük normális darab, azt viszik nyugatabbra ! Ugyan ez a helyzet a kintről behozott nagyobbakkal is ! Nem látsz bele a belsejükbe ! Sokan rászaladtak már közülünk is ilyenekre ! Megveszed 200-al olcsóbban, aztán fél év múlva ráköltesz 300-at ! Sokan tévedésbe vannak, hogy nyugaton, csak új motorokat vesznek ! Hát NEM ! Pont hogy ott van keletje, a megkímélt használtnak ! Ez kicsit kinti kultúra is ! Pedig ők simán megvehetnék az újat 5-6%-os hitelre, de minek, ha neki bőven megfelel fél árban, egy két éves 12000 kilométerrel ! Van egy haverom, aki abból él, hogy itthon felvásárolja a bőven ár alatti fiatal kevés kilométeres sportmotorokat, és viszi ki németbe, és olaszba ! Mind két országban van egy kereskedője, akik megveszik tőle, itthoni ár + 100EFt-ért ! Egyszerre 3-at tud kivinni egy spec. motoros utánfutón ! A leghosszabb ideig a kereskedésben bent maradt motor, az két hét volt ! Az összeset pár nap alatt elvitték ! Sőt volt olyan, hogy a kereskedő folyamatosan telefonált rá az úton, hogy hol van már, mert az új tulaj már itt várja a vasat ! Szóval ! -Szerintem ne add el alkatrészenként, mert lehet hogy pár hét alatt elmegy a negyede a motornak, de a háromnegyede hónapokig, hanem évekig rajtamarad ! -Ha már ezt megvetted, szánj rá időt és pénzt, és legalább 1-2 idényt motorozz el vele ! Addig is gyűjtsd a pénzt, és 1-2 év múlva hozzárakod ennek az árához, és veszel egy nagyobbat ! megj.: Én pont a fentebb említett okok miatt vettem mind a kétszer újat !
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2014. november 16. 13:34 |
|
|
renderman
|
sziasztok! Igazából nem feltétlen hirdetnék csak felmérést illetve tanácsot kérnék amennyiben nem haragudtok meg. Még tavasszal szert tettem egy '97es 600as banditra. Elkezdtük felújítani ami abból áll eddig hogy szétkaptuk vázig a váz le lett porfestve és várat az összepakolásra. Idő hiányban szenvedek de amúgysem hajt a tatár messze még a tavasz. Na mármost a dilemmám az, hogy ha tavasszal majd cserélni szeretném a gépet fiatalabbra akkor mivel lesz nagyobb sikerem ha beleölök munkát és egy baráti áron eladom összerakva aminél az én munkadíjam nem térül meg ugyebár de ezt nem is várom el ilyen korú gépnél. Vagy esetleg próbáljam meg alkatrésznek eladni ami lehet, hogy körülményesebb és lassabb? Remélem nem nagyon tartottam fel a fórumot a kérdésemmel és megköszönöm annak akinek van véleménye a témámhoz
|
2014. november 13. 21:35 |
|
|
Drz
Motor: BMW R 120s GS Rally Edition
|
Sziasztok. Eladóvá vált az ATV-m. Hátha valakit itt érdekel. http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/ ... on-8274050
_________________ Ha motorozok, akkor motorozok
|
2014. szeptember 20. 19:28 |
|
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
Szép a járgány, de nekem jobb van, ha nem is szebb:) Remélem jó gazdája akad, megérdemli
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2014. augusztus 10. 23:57 |
|
|
Gulyi22
Motor: Bandit 1200 S
|
Üdv Le akcioztam a Banditát hát ha valakit érdekel. Még picit alkudni is lehet... http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki ... it-7713395
_________________ Kábán, vakon, részegen, futunk át az életen
|
2014. augusztus 9. 9:59 |
|
|
Gulyi22
|
Srácok! Második tulaj vagyok. Szerviz könyv is van a motor magyar talán a motorradba vette az előző gazda. Ő ment vele 1500-at aztán egy biciklis kijött elé kicsit tört az eleje de csak az idom. Majd 3 évet állt egy garázsban. Aztán megvettem. Másik idomokat dobtam rá meg lefújtuk erre a gyöngyházas színre ami szerintem elég jól el lett találva. Sajnos én meg házvásárlásba fogtam, meg persze felújításba, ez persze megint nem kedvez a kilométerek szaporodásának ami szerintem jelen esetben csak jó. Most meg egy szakítás kapcsán elhagyom az országot igy mindent kiárulok, sajnos a legkedvesebb dolgomtól is meg kell válnom. De bízom benne hogy egyszer még újra ide tartozhatom közétek a BANDITOS közösségbe, még ha nem is vettem olyan aktivan ki a részem. Na igy kerek ez a történet!! Gulyi
|
2014. május 22. 18:33 |
|
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Re: eladó
Yoss írta: Nehéz ügy lesz. Mármint ennyiért, ennyi idősen, ennyi kilométerrel. 2 hónapja szereztünk egy K2-t. 8 éve egy tulaj, valós 30e km, sok extra, valami 630 körül volt. És gyári fény, törésmentes.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2014. május 15. 20:50 |
|
|
Zoli
Motor: R Ninet Pure
|
Gulyi22 írta: Szia Yoss!
... A kilométert viszont nem értem a 15000 nem hiszem hogy sok lenne...
Üdv
Gulyi Évente teljesen normális. Vagy elnéztem egy nullát?
|
2014. május 15. 18:59 |
|
|
Yoss
|
Gulyi22 írta: Szia Yoss!
Már picit vettem le az árból, de ennél vannak sokkal drágább nagy banditok is úgy gondolom ez egy közép ár ebben a típusban. A kilométert viszont nem értem a 15000 nem hiszem hogy sok lenne.
Üdv
Gulyi Nem is az a baj, hogy sok, hanem az, hogy 9 évesen van benne ennyi. Látom második tulaj vagy. Az első tulaj is magyar volt? Mármint itt lett üzembehelyezve? Szervizkönyv is van?
|
2014. május 15. 17:04 |
|
|
Gulyi22
|
Szia Yoss!
Már picit vettem le az árból, de ennél vannak sokkal drágább nagy banditok is úgy gondolom ez egy közép ár ebben a típusban. A kilométert viszont nem értem a 15000 nem hiszem hogy sok lenne.
Üdv
Gulyi
|
2014. május 15. 13:26 |
|
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Kicsit elrugaszkodott a témától, de hátha valakinek épp ilyen kell. Egy eléggé leharcolt kihúzható kanapé és ülőgarnitúrától ingyen megszabadulnék, ha valaki elszállítja. http://olx.hu/hirdetes/hasznalt-ulogarn ... b3d42c6e7f
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2014. május 10. 13:21 |
|
|
Yoss
|
Re: eladó
Nehéz ügy lesz. Mármint ennyiért, ennyi idősen, ennyi kilométerrel.
|
2014. március 9. 0:20 |
|
|
Gulyi22
|
eladó
Üdv mindenkinek!! Sajnos eladóvá vált szeretett, megbecsült és karbantartott nagy Banditom. Az alábbi linken meg lehet nézni, az ár minimálisan alku képes. Nagyon szép paripa. Köszönettel Gulyi http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki ... it-7713395
|
2014. március 8. 20:15 |
|
|
B1200
|
Pribeli Tamás írta: Sziasztok Barátok Ismerősök!
Segítségeteket kérném egy megosztással.
Keresek Suzuki gsx-r 600 vagy 750-es 2006-2007-es évjáratú kevés km-rel sérülésmentes megkímélt gyári állapotú motorkerékpárt vásárolnék. Aki tud jelezzen üzenetben vagy telefonon : 06304027645 Előre is köszönöm mindenki segítségét.
|
2013. december 14. 8:43 |
|
|
Pozor
Motor: GSF 600 N
|
Sziasztok!
Mivel sürgős, hogy elmenjen a motor ezért engednék az árból ha a fórumon kel el. Esetleg kis fogyasztású, jó állapotban lévő autóra cserélném.
Üdv: Pozor
_________________ „Ez az egyéniségem, és a személyes szabadságba vetett hitem szimbóluma.”
|
2013. november 26. 11:15 |
|
|
Pozor
Motor: GSF 600 N
|
Sziasztok! Sajnos eljött a pillanat, amikor le kell mondani valamiről, ha az ember egy másik, néha fontosabb álmát szeretné megvalósítani. Szomorú, de nálam ez az imádott motoromtól való megválással jár... http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki ... it-7359748Remélem hamar, hasonlóan szerető gazdája lesz majd. Üdv: Pozor
_________________ „Ez az egyéniségem, és a személyes szabadságba vetett hitem szimbóluma.”
|
2013. október 30. 17:43 |
|
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
renderman írta: Hello mindenki!
Nos miután volt kis kihagyás bandit téren illetve sajnos motorozni sem tudtam annyit mint szerettem volna megkoptak az emlékek. Szóval legutóbbi banditom az egy 250es volt amivel bőven voltak bajok és volt is téma vele kapcsolatban itt az oldalon. Most pedig tervezem egy nagyobb 600-750ig terjedő gép vásárlását és érdekelne mindenkinek mindenféle vélemény tapasztalat mit kötelező és mit ajánlott megnézni. Illetve akinek esetleg van tudomása jó állapotú jó árú gépről azt is szívesen fogadom. Na sikerült rizsáznom egyet remélem azért lesz akiből váltok ki reakciót.
Köszöntem szépen! Hát az biztos, hogy min. 600-as ! A 250-esek, és a 400-asok japán belpiacos gépek voltak, és ide hozzánk állt. a szemét jött csak ! Amúgy a ide haza forgalomba helyezett mocik, amik normális állapotban vannak kb. 600 EFt-tól indulnak ! Ki lehet fogni ennél olcsóbban is jót, de az ritka ! Ha akarsz gépet venni, most tedd, mivel szezon vége van, ilyenkor átlag 10%-al olcsóbban meg lehet kapni !
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2013. október 4. 17:22 |
|
|
|