Pontos idő: 2025. január 18. 0:27

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 366 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Következő
 Eladó motorok 
Szerző Üzenet

Motor: Bandit 1200 S
Hozzászólás Re: Eladó motorok
Üdv!

Nem ide tartozik de eladó az Asszony GS 500 F -je. Jó kis paripa de Ő nagyobbat akar, a nők már csak ilyenek...
Szóval ha valakit érdekel: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki ... _f-7263291

Használtauton meg lehet tekinteni. Minimálisan alku képes!!

Üdv mindenkinek!

Gulyi

2013. október 3. 18:35

Motor: suzuki bandit 250
Hello mindenki!

Nos miután volt kis kihagyás bandit téren illetve sajnos motorozni sem tudtam annyit mint szerettem volna megkoptak az emlékek. Szóval legutóbbi banditom az egy 250es volt amivel bőven voltak bajok és volt is téma vele kapcsolatban itt az oldalon. Most pedig tervezem egy nagyobb 600-750ig terjedő gép vásárlását és érdekelne mindenkinek mindenféle vélemény tapasztalat mit kötelező és mit ajánlott megnézni. Illetve akinek esetleg van tudomása jó állapotú jó árú gépről azt is szívesen fogadom. Na sikerült rizsáznom egyet remélem azért lesz akiből váltok ki reakciót.

Köszöntem szépen!

2013. szeptember 14. 8:51

Motor: Bandit 1250
nem az enyém a moci én csak segítek minél több helyen megjelentetni . nagyon tuti moci de valóban drága !

2013. augusztus 5. 19:29
Laci írta:
Kedves Mindenki!
Eladóvá vált szeretett motorom, nagyobb köbcentire váltás
miatt.

Szia. Lenne egy tanácsom. Nem kell feltétlenül megfogadnod, csak gondolkodj el rajta...
Szedj le minden extrát a motorról. Az utolsó csavarig legyen eredeti. Add el sokkal olcsóbban, és add el szépen az extrákat külön. Egyben senki nem fogja Neked kifizetni azt amit vársz érte. Szerintem.

2013. augusztus 5. 15:21

Motor: Bandit 1250
Kedves Mindenki!
Eladóvá vált szeretett motorom, nagyobb köbcentire váltás
miatt.
Adatok:
Suzuki DL 650 K8 első tulajdonostól
Első forgalomba helyezés: 2009. január 13.
Műszaki vizsga érvényessége: 2015.11.09.
Futott kilométer: kb. 49700
Vezetett szerviz könyv (kizárólag szakszervizbe vittem).
Utolsó szerviz 48000km-nél volt.
Törésmentes!
Kizárólag túrázásra használtam, így a felszerelése is ennek
megfelelő.
Extrák:
Givi bukócső
Wilbers progresszív rugó első teleszkópban, friss olaj
+szimering
Túra plexi (magas)
Plexi magasító toldat
Kapcsolható ledes ködlámpa (alul)
Kapcsolható ledes menetfények (felül)
Kormány magasító
Új Goodridge fém fékcsövek elől-hátul friss fékfolyadékkal
Új TRW Lucas fékbetétek elől, hátul
2 db szivargyújtó aljzat - 1 elől, 1 az ülés alatt
Egyedileg gyártott Bagster zselés, hímzett ülés
Lofty 60L-es hátsó doboz/topcase
Riasztó
Tankbőr
Középsztender
Touratech oldalsztender szélesítő talp
Oxford markolatfűtés
Kézvédő (gyári)
Glpro fokozat kijelző
Tankpad
Térd szélvédő
Irányár: 1.400.000.- HUF

2013. augusztus 5. 9:39

Motor: Suzuki GSF 250 Bandit
Sziasztok!

Eladó a 250-es Banditom alkatrésznek egyben, illetve felujitásra, minden teljesen jó rajta, csak a henger szorul felujitásra, én viszont idő hiányában nemtudok vele foglalkozni. Bármi kérdés van email-be, privátba és telefonon ( 30 2951585) is elérhető vagyok, készségesen válaszolok minden kérdésre. Ár megegyezés szerint. Megtekinthető Zalában (Keszthely)

Üdvözlet!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_250_bandit-6894398

2013. május 18. 12:30

Motor: Suzuki Gsf250 Bandit
Szeretett Suzuki Gsf250 Bandit motorom eladóvá vált, nagyobb motor vásárlása miatt. Egy éve nagyszerviz, +most tavaszi induló karbantartással, teljesen költségmentes állapotban van. Gumik 90%-osak, új akumlátor, új gyertyasor, légszűrőcsere, olajszűrő és olajcsere, szelephézag állítás, karburátor szinkronizálás +szezon kezdeti karbantartásnál olajcsere, olajszűrő csere, fékolaj csere, hátsó fékbetét csere, fékrendszer felülvizsgálat. Thunderbolt sport kipufogóval, melyet lehalkíttattam, visszaállítható hangosabbra igény szerint. Reális, 44ezer kilométer futásteljesítménnyel (20ezerrel nincs ilyen motor, még ha annyira tekerik is vissza). Forgalmiban 20kW szerepel, ezért A-korl/A2 jogosítvánnyal is vezethető, egyébként 33kW teljesítményű. A tankon apróbb karcolások találhatók, és használatból eredő kisebb sérülések, egyébként szépen egyben van. Én kímélve használtam, nem száguldozásra, így a fogyasztása 5-6 liter között volt városban/városon kívül vegyesen. Tanuló-, és városi motornak tökéletes. Tudom nincs a legolcsóbbak között, de erre nem kell költeni 100ezret még, hogy biztonsággal használható legyen. Aki elviszi jól fog járni vele. Megtekinthető Debrecenben, és alkalmanként Szarvason is.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki ... it-6726474

2013. március 25. 15:24

Motor: Suzuki GSF 1200 N (K5)
Szia!
a csabaidav@gmail.com címre várok sok szeretettel képeket, információkat, meg árajánlatot, meg mindent, ami érdekelhet egy vevőt! :D Köszi!

mdaniel írta:
Eladó!!!!
400-as Bandit 25Kw-os papírral 1995-ös de csak 2000-ber lett forgalomba helyezve karbon dob, Koso digit műszerfal, elbras festés, gyönyörű állapotban!!
Tel:06204638897

2013. január 27. 15:40

Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
Eladó pár 125-ös gép.
Mind német import, kinti papírjaikkal
2db SR125, 1997-es évjárat, elöl tárcsafékes. Egyik bordó, másik zöld, gáyri fény, teljesen kölstségmentesen, leszervizelvel
Ár: 200e kinti papírokkal, vagy 280e névreírva, friss műszakival

1db cbf 125, Piros-fekete, karcos oldalidomokkal. 2 éves, 1 gazdás, 10e km.
1.7-1,9 literes kombinált fogyasztással, injektoros, teljesen költségmentesen szintén.
480e névreírva, vagy 370e kinti papírokkal.
30 324 2727

2013. január 26. 19:21

Motor: GSF 1200S, KTM 640 Duke II
Ez sem Bandit, de eladó a Supetrmoto / Funbike-om. Ha valakit érdekel.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/kt ... _2-6154188

üdv

2012. szeptember 11. 20:31

Motor: R 1200 GS Jawák
Szevasztok

igaz ugyan hogy nem Bandit, de tudom ajánlani , jól ismerem az eladót precíz gyerek , vigyázott rá :

http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/217213/HONDA_VFR800.html

2012. szeptember 11. 14:49
Profil Honlap
Okés Köszi a tanácsot!

2012. augusztus 7. 7:31

Motor: HONDA CBF 600 N 2004
mdaniel írta:
De az akart lenni, bocsi a helyes írás miatt. Új vagyok még az oldalon nem igazán tudom hogy csatoljak képet.

Töltsd fel valamilyen tárhelyre a képet, ha lehet ne százezer megapixeleset (én a gmailem fényképei közé szoktam). Ha megvan, jobb egér klikk "kép url-jének másolása", majd itt a szövegdoboz felett találsz egy "Img" gombot, kattints rá és beilleszt neked egy valami ilyesmit: ]img] ]/img] A kettő közé vidd a kurzort, majd jobb egér klikk, beillesztés.

Fontos, hogy a kép feltöltés után elérhető legyen, tehát egy olyasmi opcióval kell felruháznod, hogy a link birtokában bárki megnézhesse.

2012. augusztus 7. 6:58
De az akart lenni, bocsi a helyes írás miatt. Új vagyok még az oldalon nem igazán tudom hogy csatoljak képet.

2012. augusztus 6. 21:04

mdaniel írta:
Eladó!!!!
400-as Bandit 25Kw-os papírral 1995-ös de csak 2000-ber lett forgalomba helyezve karbon dob, Koso digit műszerfal, elbras festés, gyönyörű állapotban!!

"elbras festés" :shock: Az nem airbrush akart lenni?

Szerintem dobj fel képet is.

2012. augusztus 6. 20:51
Eladó!!!!

2012. augusztus 6. 18:23

http://www.hasznaltauto.hu/motor/piaggi ... tz-6036833

ez e.

2012. augusztus 4. 18:29

zöldi írta:
eladnam a Piaggio quartzot. muszakilag teljesen rendben, minden nap jarok vele. 75e iranyaron

Ződ! Igaz élőben már láttam, de ha küldesz róla egy képet meg egy kis leírást, továbbítom az ismerőseimnek.

2012. augusztus 4. 8:29

eladnam a Piaggio quartzot. muszakilag teljesen rendben, minden nap jarok vele. 75e iranyaron

2012. augusztus 3. 18:57
Sziasztok!

Sajnos már rég nem voltam a fórumon, mint ahogy a motoromon sem. Sajnos nincs időm rá, és 2 év után a garázsból elővéve arra sem hogy kitaláljam miért nem indul. Mikor eltettem még ment... biztos kéne rajta cserélni egy csomó mindent, de mivel a mocizásra sincs időm, most erre sincs, tehát ha valakit érdekel így is, akkor jó áron hozzájuthat!

Hirdetését itt találjátok: http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/61 ... 400-bandit

219.000 ezer az irányára, azért ennyi, mert lejárt műszaki, nem indul ami csere biztos kell bele: olaj, gyetya, szűrő, aksi... , amúgy mikor 2 éve eltettem teljesen jól járt!

Nagyon szerettem a gépet, mert jó erős motorja van, és szépen ment!

Ha érdekel a hirdetésben vannak az elérhetőségek!

Széles utat, benzinkutat! :motor:

2012. július 31. 14:25
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 366 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Következő