Szerző |
Üzenet |
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
Alkatrészt keresek
3500 Ft-ért tudom hozni darabját ennek az irídiumos NGK-nak. Ez tuti nem kamu, a Bárdi autóháztól jön "kis" kedvezménnyel.
Szerintem a fazon valami raktárból durranthatja el, ha ennyiért tudja adni. Nagyjából 3000 körül lehet a nagyker. beszerzési ára.
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2009. március 28. 10:44 |
|
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Re: Alkatrészt keresek!
Tangerine írta: Gyertyát akarok majd lassan cserélni a gépben, és a vaterán nézegettem. Egy "sleber" Sok helyen olvasni a neten, hogy hamisítják az NGK gyertyákat, és tartok tőle, hogy talán ez is az. Bár azt is olvastam, hogy........ valaki tőle? Ezt a pécsi fazont hívtad már? Kérdezz rá árra, ha érdekel, bár ennyire nem olcsó, szvsz... Takáts Gergõ, 20/943-1176 (Klikk-Klakk Kft., én már vettem nála cuccokat)
|
2009. március 28. 7:58 |
|
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Gyertyát akarok majd lassan cserélni a gépben, és a vaterán nézegettem. Egy "sleber" nevű júzer elég olcsón árulja az NGK-kat, pl. az irídium CR8EIX, ami passzolna a GSX-be (a gyári CR8EK helyett) 2400 Ft. Máshol 4-5-6e Ft, a louisban is 15 euro (18-ról leárazva). De van neki minden féle, ha megnézitek a termékeit. Sok helyen olvasni a neten, hogy hamisítják az NGK gyertyákat, és tartok tőle, hogy talán ez is az. Bár azt is olvastam, hogy inkább a normál gyertyákat hamisítják, és nem az irídiumot. Létezik, hogy ennyiért nem hamisítvány? Mernétek ilyet venni, esetleg vett már valaki tőle?
|
2009. március 28. 2:41 |
|
|
stevesky
Motor: GSF 250
|
A probléma csak az, hogy nálunk nincs minden sarkon alumínium hegesztő , meg amennyiből az meglenne, valószínűleg kapnék egy eredetit is. Már egy 400-as tulaj írt is, hogy lenne neki, csak lemérjük, hogy passzol-e a méret és meg is van.
_________________ Napot adj a motoros feje fölé Ó Uram!
|
2009. március 19. 13:09 |
|
|
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
Alumíniumhegesztő szépen meg tudná ám csinálni!
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2009. március 18. 20:56 |
|
|
stevesky
|
a törött alkatrész lenne cserés:D
|
2009. március 18. 13:11 |
|
|
csibra
Motor: vizes bandit ;)
|
Ezen a képen elég sok alkatrész látható
|
2009. március 18. 13:06 |
|
|
stevesky
|
Sziasztok! 93-as 250-es Bandithoz keresem a képen látható alkatrészt: e-mail: stevesky89 @ gmail pont com Köszi: István
|
2009. március 18. 12:46 |
|
|
reepi
Motor: GSF 400VC
|
GSF400
Üdv ! Suzuki GSF400hoz (nem a változószelepvezérléses) 1991-es van rengeteg alkatrészem (majdnem 1komplett motor), ha érdekel bármi írj privit vagy E-mailt : hames@freemail.hu
|
2009. március 2. 14:40 |
|
|
ant
|
Sziasztok.
Meglett életem első motorja egy K8 Bandit 650-es kis szépséghibával mert indexet keresnék hozzá. hol kapok olcsón ?
Köszi Ant
|
2009. március 2. 14:21 |
|
|
srx600
|
1200 k2-hez kellene müszrfal és lámpa tartó konzol /N-es/........
|
2009. március 1. 8:14 |
|
|
ati78
Motor: Suzuki 250 Bandit
|
Hali, tudna nekem valaki segíteni Keresek 250-es Banditomhoz gyújtás felöli oldaldeknit.
|
2009. február 23. 14:02 |
|
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
karesz írta: mivan Jedi elment a vas ?
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. február 8. 21:10 |
|
|
Bagelo
Motor: Suzuki GSF 1200 S K1
|
Csatlakozom az előttem "szólóhoz"
|
2009. február 8. 20:20 |
|
|
T3v3
Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
|
jedi írta: .... és a vipertrombitához is .
|
2009. február 8. 14:08 |
|
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
mivan Jedi elment a vas ?
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2009. február 8. 12:54 |
|
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Bagelo írta: A váltó még a motorban áll! Sajnos nincs helye még az ismerős szerelőpadján (egy monster foglalja már egy ideje a fűtött szerelőműhelyet). De egy-két hét és biztosan beleásom magam a szerelésbe... Ha tudsz árat, akkor nyugodtan közzéteheted, legalább barátkozom vele Közben beazonosítottam, olyan plexire vágynék amilyen Jedinek is van! Üdv Hát elboltolhattuk vona a plexit ( én még Bagi-tól vettem 8-ért ) , de sajnos az "új gazdája" a kicsikémnek ragaszkodott a plexihez, és a vipertrombitához is .
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. február 8. 12:39 |
|
|
maxi
|
S.O.S Keresek 400-as bandit Karburator uszóházat(poharat) 1db-ot. az enyembe valami barom bele ragasztotta a leengedő csavart de kitekertem de faszamul elrepend Koszi
|
2009. február 8. 7:53 |
|
|
maxi
|
Keresek 400-as banditomhoz benzincsapot. koszi
|
2009. február 6. 14:14 |
|
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Szaki két hete volt bontóban, állapottól függően 40-60 között van,de éppen egy darab sem volt. A gixer váltó kompatibilis, de át kell fűzni, mert más a kihajtótengelye.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. február 3. 13:55 |
|
|
|