|
Pontos idő: 2025. január 17. 21:49
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Szerző |
Üzenet |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Re: Eladó cuccok
banndita írta: Szia Jedi! Köszi a választ! A kezdő oldalra csak! az van kiírva, hogy:"Budapesti üzletünk megszűnt!" -gondoltam ez nem jelenti a webshop megszűnését is... Kesztyűket rendeltem, de érdekelne textil nadrág is... Automatikus megrendelés visszaigazolás: (teljesség igénye nélkül) Köszönjük, hogy megrendelését a http://www.biker-world.hu online áruházban adta le. Ezzel az automatikus válasz e-maillel igazoljuk, hogy megrendelése beérkezett rendszerünkbe, és feldolgozás alatt van. Az Ön által megrendelt alkatrészek a következők: 1. azonosító: 21001, termék: Poco, 1 db, 2. azonosító: 20800, termék: Field, 1 db Egyéb megjegyzés: Tisztelt Cím! A kesztyű méretét nem tudtam kiválasztani. Mindkettőből L-es méretet (10-es) kérek. Amennyiben a Poco kesztyű nincs raktáron, akkor Bubble kesztyűt kérek helyette. Tisztelettel: ... Rudi csak azért tette elérhetővé a boltot, mert lehet hogy még valamikor újra indítja, ha helyre áll a "Gazdaság" , csak az a baj, hogy elfelejtette kikapcsoltatni az éles rendelési procedúrát. Jó hogy szóltam neki, mert ezt nem is tudta, majd szól a webmesterének hogy lőjje ki. Te meg nézz más bolt után !!!!
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2012. június 2. 16:38 |
|
|
banndita
|
Szia Jedi! Köszi a választ! A kezdő oldalra csak! az van kiírva, hogy:"Budapesti üzletünk megszűnt!" -gondoltam ez nem jelenti a webshop megszűnését is... Kesztyűket rendeltem, de érdekelne textil nadrág is... Automatikus megrendelés visszaigazolás: (teljesség igénye nélkül) Köszönjük, hogy megrendelését a http://www.biker-world.hu online áruházban adta le. Ezzel az automatikus válasz e-maillel igazoljuk, hogy megrendelése beérkezett rendszerünkbe, és feldolgozás alatt van. Az Ön által megrendelt alkatrészek a következők: 1. azonosító: 21001, termék: Poco, 1 db, 2. azonosító: 20800, termék: Field, 1 db Egyéb megjegyzés: Tisztelt Cím! A kesztyű méretét nem tudtam kiválasztani. Mindkettőből L-es méretet (10-es) kérek. Amennyiben a Poco kesztyű nincs raktáron, akkor Bubble kesztyűt kérek helyette. Tisztelettel: ...
|
2012. június 2. 7:35 |
|
|
jedi
|
banndita írta: Sziasztok! A biker-wörld-ös Rudi elérhetőségét nem tudjátok? adtam fel megrendelést és sehol sem elérhető... és ,ég a motyó sem jött meg..., bosszantó. A bolt megszünt, ki is van írva a fő oldalra . Amúgy én is kipróbáltam, tényleg működik még a rendelés, nem tudom miért, majd írok Rudinak. Van pár megmaradt cucca, én árulgatom neki Mikor adtál fel rendelést, és mit ?
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2012. június 1. 20:19 |
|
|
B1200
Motor: R1250GS
|
Valszeg Jedi segít neked
|
2012. június 1. 18:18 |
|
|
banndita
|
Sziasztok! A biker-wörld-ös Rudi elérhetőségét nem tudjátok? adtam fel megrendelést és sehol sem elérhető... és ,ég a motyó sem jött meg..., bosszantó.
|
2012. június 1. 16:00 |
|
|
StainLey_GSF1200S
Motor: GSX-RF1200S -félvérszerzet-
|
zöldi írta: Mondd a mailed, este mennek a képek a profilmélységekkel. stainley@vipmail.hu köszi
_________________ Egyedi festések...
|
2012. május 31. 14:31 |
|
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Mondd a mailed, este mennek a képek a profilmélységekkel.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2012. május 31. 13:52 |
|
|
StainLey_GSF1200S
|
zöldi írta: Megörököltem pár használt gumit. Egy pár Metz M3 120/70-190/50, egy első Dulop D211GP, egy első Dunlop qualifier. Árak sorrendben: 8e,3e,8e,5e Képeket csinálok, ha valaki érdekel. Egyben is vihető, úgy 22e. Engem az elsők lehet érdekelnének...
|
2012. május 31. 11:32 |
|
|
zöldi
|
Megörököltem pár használt gumit. Egy pár Metz M3 120/70-190/50, egy első Dulop D211GP, egy első Dunlop qualifier. Árak sorrendben: 8e,3e,8e,5e Képeket csinálok, ha valaki érdekel. Egyben is vihető, úgy 22e.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2012. május 31. 9:14 |
|
|
sagipet
Motor: Triumph St 955i
|
400-as Bandithoz van egy doboztartóm ha valakit érdekelne, 10 rugó.
|
2012. május 30. 6:54 |
|
|
jedi
|
Hi! Givi 450-es Monolock doboz. Új !!!!! 2 kulccsal 25 EFt ha valakit érdekel kép a linken ( csak nem ezüst, hanem fekete a teteje is ) http://www.biker-world.hu/pictures_big/8560_n.jpg
|
2012. május 27. 9:00 |
|
|
StainLey_GSF1200S
|
Telefonon egyeztetve lett nem ért meglepetésként.. De igaz ha a neten ki van irva 3000 akárhányért , utána + kérdezi milyen motor évjárat stb.. és szűri le hogy akkor ez X összeg lesz... tényleg vicc csomy írta: Én elolvasnám a vásárlói jogaimat ilyen esetekre. Ha meghirdeti a webshopban x áron, akkor szerintem köteles kiszolgálni azon az áron. A minimum, hogy visszaveszi, és elnézést kér.
|
2012. május 23. 22:12 |
|
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Én elolvasnám a vásárlói jogaimat ilyen esetekre. Ha meghirdeti a webshopban x áron, akkor szerintem köteles kiszolgálni azon az áron. A minimum, hogy visszaveszi, és elnézést kér.
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2012. május 23. 11:28 |
|
|
StainLey_GSF1200S
|
Eladó 1 garnitúra hátsó kerékcsapágykészlet (ha nem kell vkinek megmarad tartaléknak) Neten 3200Ft-nek van hirdetve de miután megrendeltem 6700 lett + posta= 7600 időközben meg vettem máshol még olcsóbban jöttem ki és Koyo csapágyakat tudtam szerezni = áfásan 7200. iá.:7000.- (2db kis csapágy + 1db szimering hozzá, 1db nagy csapágy + szimering hozzá) Csapágy készlet
|
2012. május 23. 10:48 |
|
|
zöldi
|
Mint oldaldoboz fétisiszta, csak tanácsot adnék: A legolcsóbb alternatíva megvenni egy Givi/kappa oldalkonzolt, és hozzá a moto-detail 44 literes dobozokat, azok akcióban 20-25 ezer körül mennek. Javaslom nézegetni naponta többször a képesmotor aprót, fel szoktak bukkanni. Tartót lehet, hogy tudok használtan, megkérdem. Egy alényeg, a moto-detail 42- literes dobozát NE vedd meg. Krauser, hepco mehet, ha találsz, csak az drága nagyon.
|
2012. május 17. 9:47 |
|
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
Gondolkodunk rajta, hogy a motorra oldaldobozt is vegyek a hátsó kiegészítőjeként, mert a talira is erős kompromisszum kellett a kettőnk cuccainak berakásához, és lehet, hogy több esetben is tudnánk használni mostanában. Ha valakinek van olyan oldaldoboza amitől megválna, valami adattal tegye fel ide, vagy Pü-ben írjon egyet. Köszi
|
2012. május 17. 6:55 |
|
|
xantos
|
Sziasztok,
Eladó BOS karbon sportdob Bandit 1200-hoz. Papír szerint +10 LE. Gyönyörű hang. Kivehető hangtompító, illetve beszerelhető extra hangnövelő.
Ára: 50ezer Ft (új ára 469 eur)
tel:+36302040142
|
2012. május 16. 12:00 |
|
|
jedi
|
Igen "original", az az gyári méretű, de már elkelt !
|
2012. május 10. 19:46 |
|
|
buszu
|
Szia!Érdeklödék ez túraplexi,vagy a gyárival megegyező.A kép alapján nem tudom eldönteni.
|
2012. május 10. 13:45 |
|
|
jedi
|
Hi! MRA plexi GSF600S ('00), és GSF1200S('01) vadonat új bontatlan ! http://www.mrashop.de/erp/catalog/navig ... 0%29&spr=DRudibácsinktól maradt bentragadt készlet Máshol is hirdetem 12-ért, de banditosoknak 10 ha gyorsak vagytok ! Nem ful sötét, csak a széle az idomnál ( lásd link )
|
2012. május 5. 18:24 |
|
|
|