Pontos idő: 2025. január 17. 21:49

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 411 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Következő
 Eladó cuccok 
Szerző Üzenet

Motor: GSF 1250N ( black )
Hozzászólás Re: Eladó cuccok
banndita írta:
Szia Jedi!
Köszi a választ!
A kezdő oldalra csak! az van kiírva, hogy:"Budapesti üzletünk megszűnt!" -gondoltam ez nem jelenti a webshop megszűnését is...
Kesztyűket rendeltem, de érdekelne textil nadrág is...

Automatikus megrendelés visszaigazolás: (teljesség igénye nélkül)
Köszönjük, hogy megrendelését a http://www.biker-world.hu online áruházban adta le.
Ezzel az automatikus válasz e-maillel igazoljuk, hogy megrendelése beérkezett rendszerünkbe, és feldolgozás alatt van.

Az Ön által megrendelt alkatrészek a következők:
1. azonosító: 21001, termék: Poco, 1 db,

2. azonosító: 20800, termék: Field, 1 db

Egyéb megjegyzés: Tisztelt Cím! A kesztyű méretét nem tudtam kiválasztani. Mindkettőből L-es méretet (10-es) kérek. Amennyiben a Poco kesztyű nincs raktáron, akkor Bubble kesztyűt kérek helyette. Tisztelettel: ...

Rudi csak azért tette elérhetővé a boltot, mert lehet hogy még valamikor újra indítja, ha helyre áll a "Gazdaság" :), csak az a baj, hogy elfelejtette kikapcsoltatni az éles rendelési procedúrát. Jó hogy szóltam neki, mert ezt nem is tudta, majd szól a webmesterének hogy lőjje ki. Te meg nézz más bolt után :) !!!!

2012. június 2. 16:38
Szia Jedi!
Köszi a választ!
A kezdő oldalra csak! az van kiírva, hogy:"Budapesti üzletünk megszűnt!" -gondoltam ez nem jelenti a webshop megszűnését is...
Kesztyűket rendeltem, de érdekelne textil nadrág is...

Automatikus megrendelés visszaigazolás: (teljesség igénye nélkül)
Köszönjük, hogy megrendelését a http://www.biker-world.hu online áruházban adta le.
Ezzel az automatikus válasz e-maillel igazoljuk, hogy megrendelése beérkezett rendszerünkbe, és feldolgozás alatt van.

Az Ön által megrendelt alkatrészek a következők:
1. azonosító: 21001, termék: Poco, 1 db,

2. azonosító: 20800, termék: Field, 1 db

Egyéb megjegyzés: Tisztelt Cím! A kesztyű méretét nem tudtam kiválasztani. Mindkettőből L-es méretet (10-es) kérek. Amennyiben a Poco kesztyű nincs raktáron, akkor Bubble kesztyűt kérek helyette. Tisztelettel: ...

2012. június 2. 7:35

banndita írta:
Sziasztok!
A biker-wörld-ös Rudi elérhetőségét nem tudjátok? adtam fel megrendelést és sehol sem elérhető... és ,ég a motyó sem jött meg..., bosszantó.

A bolt megszünt, ki is van írva a fő oldalra . Amúgy én is kipróbáltam, tényleg működik még a rendelés, nem tudom miért, majd írok Rudinak. Van pár megmaradt cucca, én árulgatom neki Mikor adtál fel rendelést, és mit ?

2012. június 1. 20:19

Motor: R1250GS
Valszeg Jedi segít neked 8-)

2012. június 1. 18:18
Sziasztok!
A biker-wörld-ös Rudi elérhetőségét nem tudjátok? adtam fel megrendelést és sehol sem elérhető... és ,ég a motyó sem jött meg..., bosszantó.

2012. június 1. 16:00

Motor: GSX-RF1200S -félvérszerzet-
zöldi írta:
Mondd a mailed, este mennek a képek a profilmélységekkel.

stainley@vipmail.hu
:mrgreen:
köszi

2012. május 31. 14:31
Profil Honlap

Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
Mondd a mailed, este mennek a képek a profilmélységekkel.

2012. május 31. 13:52

zöldi írta:
Megörököltem pár használt gumit. Egy pár Metz M3 120/70-190/50, egy első Dulop D211GP, egy első Dunlop qualifier. Árak sorrendben: 8e,3e,8e,5e Képeket csinálok, ha valaki érdekel. Egyben is vihető, úgy 22e.

Engem az elsők lehet érdekelnének... :)

2012. május 31. 11:32
Profil Honlap

Megörököltem pár használt gumit. Egy pár Metz M3 120/70-190/50, egy első Dulop D211GP, egy első Dunlop qualifier. Árak sorrendben: 8e,3e,8e,5e Képeket csinálok, ha valaki érdekel. Egyben is vihető, úgy 22e.

2012. május 31. 9:14

Motor: Triumph St 955i
400-as Bandithoz van egy doboztartóm ha valakit érdekelne, 10 rugó.

2012. május 30. 6:54

Hi!

Givi 450-es Monolock doboz. Új !!!!! 2 kulccsal

25 EFt ha valakit érdekel

kép a linken ( csak nem ezüst, hanem fekete a teteje is )

http://www.biker-world.hu/pictures_big/8560_n.jpg

2012. május 27. 9:00

Telefonon egyeztetve lett nem ért meglepetésként..

De igaz ha a neten ki van irva 3000 akárhányért , utána + kérdezi milyen motor évjárat stb.. és szűri le hogy akkor ez X összeg lesz... tényleg vicc :mrgreen:

csomy írta:
Én elolvasnám a vásárlói jogaimat ilyen esetekre. Ha meghirdeti a webshopban x áron, akkor szerintem köteles kiszolgálni azon az áron.
A minimum, hogy visszaveszi, és elnézést kér.

2012. május 23. 22:12
Profil Honlap

Motor: GSF-1250SA
Én elolvasnám a vásárlói jogaimat ilyen esetekre. Ha meghirdeti a webshopban x áron, akkor szerintem köteles kiszolgálni azon az áron.
A minimum, hogy visszaveszi, és elnézést kér.

2012. május 23. 11:28

Eladó 1 garnitúra hátsó kerékcsapágykészlet (ha nem kell vkinek megmarad tartaléknak)
Neten 3200Ft-nek van hirdetve de miután megrendeltem 6700 lett + posta= 7600
időközben meg vettem máshol még olcsóbban jöttem ki és Koyo csapágyakat tudtam szerezni = áfásan 7200.

iá.:7000.-
(2db kis csapágy + 1db szimering hozzá, 1db nagy csapágy + szimering hozzá)

Csapágy készlet

2012. május 23. 10:48
Profil Honlap

Mint oldaldoboz fétisiszta, csak tanácsot adnék:
A legolcsóbb alternatíva megvenni egy Givi/kappa oldalkonzolt, és hozzá a moto-detail 44 literes dobozokat, azok akcióban 20-25 ezer körül mennek. Javaslom nézegetni naponta többször a képesmotor aprót, fel szoktak bukkanni. Tartót lehet, hogy tudok használtan, megkérdem.
Egy alényeg, a moto-detail 42- literes dobozát NE vedd meg. Krauser, hepco mehet, ha találsz, csak az drága nagyon.

2012. május 17. 9:47

Motor: GSF 1250S
Gondolkodunk rajta, hogy a motorra oldaldobozt is vegyek a hátsó kiegészítőjeként, mert a talira is erős kompromisszum kellett a kettőnk cuccainak berakásához, és lehet, hogy több esetben is tudnánk használni mostanában. Ha valakinek van olyan oldaldoboza amitől megválna, valami adattal tegye fel ide, vagy Pü-ben írjon egyet.
Köszi

2012. május 17. 6:55
Sziasztok,

Eladó BOS karbon sportdob Bandit 1200-hoz.
Papír szerint +10 LE. Gyönyörű hang. Kivehető hangtompító, illetve beszerelhető extra hangnövelő.

Ára: 50ezer Ft (új ára 469 eur)

tel:+36302040142

2012. május 16. 12:00

Igen "original", az az gyári méretű, de már elkelt ! :roll:

2012. május 10. 19:46
Szia!Érdeklödék ez túraplexi,vagy a gyárival megegyező.A kép alapján nem tudom eldönteni.

2012. május 10. 13:45

Hi!

MRA plexi GSF600S ('00), és GSF1200S('01) vadonat új bontatlan !

http://www.mrashop.de/erp/catalog/navig ... 0%29&spr=D

Rudibácsinktól maradt bentragadt készlet :)

Máshol is hirdetem 12-ért, de banditosoknak 10 ha gyorsak vagytok :twisted: !

Nem ful sötét, csak a széle az idomnál ( lásd link )

2012. május 5. 18:24
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 411 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Következő