Szerző |
Üzenet |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
 Re: Javaslatok
Láncot mosni? Neeeeem 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2010. szeptember 9. 11:12 |
|
 |
borz_alom
Motor: Pegaso Trail
|
Én is d3-al mosom. Az sokkal erősebb. Még a láncot is.
|
2010. szeptember 9. 9:24 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
T3v3 írta: brigéciol 2000 Én D-3 mal adok neki, ha már muszáj, a 2000 olyan, mint a langyos víz
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2010. szeptember 9. 6:23 |
|
 |
T3v3
Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
|
kolixx írta: Használtmotor tesztekre ott a totalbike népítélete, azt szerintem kár duplikálni. A tisztítási dolgokat még meglátjuk. lánc : petróleum + ecset motorblokk,kipufogó: brigéciol 2000 bőnyállal ecsettel, perverzeknek fogkefével, vízzel leöblít. idomok: vizes rongy ráterít, 2 percet rajtahagyni, mosószeres víz szivaccsal. Asszem ez is kilőve 
|
2010. szeptember 8. 20:43 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Használtmotor tesztekre ott a totalbike népítélete, azt szerintem kár duplikálni. A tisztítási dolgokat még meglátjuk.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2010. szeptember 8. 7:42 |
|
 |
banndita
|
Sziasztok! Fórum javaslataim: -használt motor tesztek, -tisztítási praktikák/tanácsok (lánc, motorblokk, kipufcső, idomok, stb.).
Üdv!
|
2010. szeptember 7. 14:41 |
|
 |
kisKapás
Motor: gsf 600 bandit
|
csomy írta: Már így is a 250-400 megszüntetéséről megy a vita, nyugodtan írj az adott témához, úgyis mindenki mindent olvas errefelé! kösz, azon vagyok. végre van kikre zúdítani a kérdéseket 
_________________ "Óvakodj az autóStohl" DD
|
2010. május 26. 23:14 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Már így is a 250-400 megszüntetéséről megy a vita, nyugodtan írj az adott témához, úgyis mindenki mindent olvas errefelé!
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2010. május 26. 21:05 |
|
 |
kisKapás
Motor: gsf 600 bandit
|
kéne egy fórum régi 600as bandiknak... 95-04-ig
_________________ "Óvakodj az autóStohl" DD
|
2010. május 26. 18:03 |
|
 |
kolixx
|
TODO: bemutatkozás topic átemelése, fórum struktúrájának világosítása
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. május 10. 16:47 |
|
 |
kolixx
|
Amúgy is, ha új üzeneted van, akkor az oldal tetején egy 3-4 cm-es sávvban csak azt jelzi. Elég nehéz nemészrevenni 
|
2009. április 27. 13:06 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Lehet, hogy igazad van. Az adblock plus azt is megfogja. A régi oldalon sem tudott felugrani, csak villant egyet (ahogy próbálkozott), abból már tudtam, hogy kapás van. Na majd próbálok állítani rajta.
|
2009. április 27. 12:02 |
|
 |
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Tangerine írta: Jó lenne a privi-re valami feltűnőbb figyelmeztetés,pl. felugró ablak, vagy villogó akármi. Jelenleg csak akkor veszem észre, hogy privi jött, mikor megnézem az emailjeimet, és látom az odaküldött figyelmeztetést. ha belépek a honlapra nekem ott a felugró ablak pü-re....nincs letiltva a böngészödben?
|
2009. április 27. 11:52 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Jó lenne a privi-re valami feltűnőbb figyelmeztetés,pl. felugró ablak, vagy villogó akármi. Jelenleg csak akkor veszem észre, hogy privi jött, mikor megnézem az emailjeimet, és látom az odaküldött figyelmeztetést.
|
2009. április 27. 10:53 |
|
 |
szotyi
Motor: Versys 650
|
T3v3 írta: kolixx írta: Nem jöttem rá, hogy hogyan kéne átírni az új hozzászólások szűrését, hogy az eddig nem látott hozzászólásokat tartalmazó topicokat hozza elő. A poén pont az hogy eddig - nekem legalábbis - tökéletesen működött. Rányomtam hogy "új hozzászólások" és azonnal csak azokat a topikokat mutatta . Szóval jó volt ez, de ma megtréfált  Lehet hogy nálunk is van a hiba. Nálam jól működik!Szerencsére! 
_________________ SZOTYI
|
2009. április 22. 18:57 |
|
 |
T3v3
|
kolixx írta: Nem jöttem rá, hogy hogyan kéne átírni az új hozzászólások szűrését, hogy az eddig nem látott hozzászólásokat tartalmazó topicokat hozza elő. A poén pont az hogy eddig - nekem legalábbis - tökéletesen működött. Rányomtam hogy "új hozzászólások" és azonnal csak azokat a topikokat mutatta . Szóval jó volt ez, de ma megtréfált  Lehet hogy nálunk is van a hiba.
|
2009. április 22. 18:11 |
|
 |
kolixx
|
Nem jöttem rá, hogy hogyan kéne átírni az új hozzászólások szűrését, hogy az eddig nem látott hozzászólásokat tartalmazó topicokat hozza elő. Gondoltam, ha hallgatok mint sz.r a fűben, akkor nem derül ki az impotenciám  Ezzel meg kell tanuljatok együtt élni. Sorry.
|
2009. április 22. 18:05 |
|
 |
T3v3
|
MLAci írta: nem tudom, hogy jó topicba írok-e. A gond az lenne, hogy a jobb felső sarokban az "Új hozzászólások" link nem működik jól. Van, hogy látom belépéskor, hogy van új bejegyzés, és amikor rányomok, hogy csak azokat mutassa, üres a lista. Viszont ha visszalépek egyet, és úgy megyek bele a témába, akkor látszik, hogy olvasatlannak van jelölve. Nem tudom más is tapasztalta-e ezt a hibát, gondoltam szólok, hogy nálam előjött. uff  Ma én is ugyanezzel szembesültem, pedig én nem régen voltam itt. Egész pontosan tegnap. Eddig nem volt gond.
|
2009. április 22. 17:22 |
|
 |
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
Mokány lett az új ikon kolixx! thx
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2009. április 21. 10:23 |
|
 |
kolixx
|
Mostantól keresheted a bikafejet is 
|
2009. április 21. 8:09 |
|
 |
|