Szerző |
Üzenet |
G67
Motor: Hilti TE22
|
 Re: Javaslatok
ennyire nem sürgős Könnyen megtalálom, a kedvenc oldalaim közül, csak a bandit.hu-nak nincs. Így csak az üres lapot kell keressem.
_________________ Unalmamban macskaidomár lettem
|
2009. április 20. 17:19 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Ha egyszer megcsináljuk, akkor utána enni nem kér, meg nem romlik. Este megcsinálom  , ha még lesz rá energiám. Gondolom a főcímben szereplő bikafejes logó kiváló lesz oda is.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. április 20. 15:46 |
|
 |
G67
Motor: Hilti TE22
|
Nem kellene nekünk egy favicon?
_________________ Unalmamban macskaidomár lettem
|
2009. április 20. 15:18 |
|
 |
Palkó
Motor: Gsf 600 Bandit
|
Sziasztok , itt az oldal bal felső sarkában levő bikafej nagyon tetszik, lehet ilyen matricát venni valahol ? Szívesen fel raknék egy pár ilyen matricát a motoromra Esetleg csináltatnék pólót is ha nem gond, de ahhoz egy kicsit jobb felbontású logóra lenne szükségem . Tudna valaki segíteni. Előre is köszönöm. 
|
2009. április 10. 10:22 |
|
 |
MLAci
Motor: bandit 250
|
jaaah értem már  tehát ami nekem új, az nem biztos, hogy valóban új. Bár általában 2-3 naponta belépek. De ha ez nem hiba, akkor ok kössz
_________________ Ismeretlen okból soha ne térj át a szemközti sávba!
|
2009. április 6. 22:03 |
|
 |
kolixx
|
MLAci, a magyar nyelv csodákra képes  Az "Új hozzászólások" link kiválóan működik, ha rákattintassz, megmutatja az új hozzászólásokat. Az, hogy te már régen nem jártál erre és sok OLVASATLAN hozzászólásod van, az más tál tészta. Ugyanígy az is megeshet, hogy az új hozzászólásokra kattintva olyat is látsz amit már elolvastál. A topicok előtt megváltozott ikon jelzi az olvasatlanságot (mint ezt már kitaláltad). Megpróbálok kitalálni valamit, mert már nekem is piszkálta a csőrömet  u.i.: kiválóan ráéreztél a megfelelő topicra 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. április 6. 20:35 |
|
 |
MLAci
Motor: bandit 250
|
nem tudom, hogy jó topicba írok-e. A gond az lenne, hogy a jobb felső sarokban az "Új hozzászólások" link nem működik jól. Van, hogy látom belépéskor, hogy van új bejegyzés, és amikor rányomok, hogy csak azokat mutassa, üres a lista. Viszont ha visszalépek egyet, és úgy megyek bele a témába, akkor látszik, hogy olvasatlannak van jelölve. Nem tudom más is tapasztalta-e ezt a hibát, gondoltam szólok, hogy nálam előjött. uff 
_________________ Ismeretlen okból soha ne térj át a szemközti sávba!
|
2009. április 6. 19:01 |
|
 |
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
kolixx írta: Elkészült az Köszöngető archívuma... Gratula kolixx 
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2009. február 12. 21:01 |
|
 |
kolixx
|
Elkészült az Köszöngető archívuma, és már valóban azt mutatja amit kell neki.
Jelenleg az utolsó 50 üzenetet jeleníti meg időrendi sorrendben visszafele, vagyis a legújabb van felül.
Közkívánatra az 50 és a sorrend is megváltoztatható.
Használjuk egészséggel.
|
2009. február 12. 17:35 |
|
 |
kolixx
|
Még nem arhív egyáltalán  Ha menézed, az alján ott a beírósáv is. Ott is csak egy csevegő van még, csak szélesebben. Változni fog, annyit, hogy arhívum lesz 
|
2009. január 24. 10:36 |
|
 |
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
A csevegő archívum változik még? Jelenleg nálam ugyanazt jeleníti meg, mint ami eleve benne van a dobozában, semmi régebbit.
|
2009. január 24. 9:20 |
|
 |
kolixx
|
Úgy néztem, hogy megoldható a dolog.
|
2009. január 19. 9:50 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Jó lenne, ha a csevegőben vissza lehetne nézni a régebbi beírásokat, mint a régi oldalon az "Archívum"-ra kattintva. (ha megoldható)
|
2009. január 19. 9:17 |
|
 |
szotyi
Motor: Versys 650
|
Próbáltam a csevegőt,működőképesnek látszik!
_________________ SZOTYI
|
2009. január 12. 22:14 |
|
 |
kolixx
|
6 hozzászólással lennebb 
|
2009. január 9. 10:53 |
|
 |
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Üzenőfal itt nem lesz?
|
2009. január 9. 10:08 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Kedves Adminok! Van rá lehetőség, hogy a forum főoldalán be legyen állítva, hogy a friss hozzászólásokat tartalmazó csoportok felülre ugorjanak? A topicoknál kényelmes, a főoldalon meg mindig scrollozni kell, hogy látsszon mindegyik.
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2009. január 9. 9:33 |
|
 |
Bagelo
Motor: Suzuki GSF 1200 S K1
|
Köszi a tippet, eddig ezt nem vettem észre! Így máris más a helyzet! 
|
2009. január 2. 19:09 |
|
 |
kolixx
|
A jobb felső sarokban levő "Új hozzászólások" linkre kattintva előhozhatod csak azokat a témákat amikben új hozzászólás van. Egy kattintás elég áttekinthető 
|
2009. január 2. 18:40 |
|
 |
Bagelo
Motor: Suzuki GSF 1200 S K1
|
Hello! Nem tudom, hogy a többség hogy van vele, de a fórum témák új csoportosítását még szoknom kell...  Nekem jobban tetszett a régi ömlesztett változat, ott jobban átláttam, hogy melyik témához jött új hozzászólás. Ettől eltekintve gratulálok az új honlaphoz!
|
2009. január 2. 17:09 |
|
 |
|