Pontos idő: 2025. április 7. 5:04

Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Következő
 Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB) 
Szerző Üzenet

Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
Hozzászólás Re: Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
mzsombor írta:
Csöngö, ha a szálláson azt mondják, van még hely, akkor felőled OK a dolog?

Természetesen.

2009. május 2. 7:53

Motor: Honda XL650V Transalp
Csöngö, ha a szálláson azt mondják, van még hely, akkor felőled OK a dolog?

2009. május 1. 17:15

Motor: SV650s
Tangerine írta:
A Bp-iek nem hiszem, hogy lejönnek DF-ig, az nagy kerülő lenne nekik.
Van egy Shell kút a 6-os és 61 találkozásánál. Szemben srégen egy MOL, mielőtt ráfordulnánk a 6-osról 61-esre. Ott talizhatnánk pl. a MOL kúton. Az időt még pontosítjuk addig.

Nekem megfelel Dunaföldvár is ahogy Solt vagy mondjuk Kecskemét is. Végül is nem az a lényeg, hogy A-ból B-be a leghamarabb jussunk el hanem maga a motorozás, akkor pedig nem lehet hátrány a "kerülő" ;)

2009. május 1. 15:38

Motor: GSX 1400 K6
Zsombi, hívd fel a szállást, szerintem lesz még hely.

2009. május 1. 14:32

Motor: Yamaha XT 660 R '04
Én már az elején sem értettelek Zsombi :cry: Ha beleszámolod, hogy a konzulens is át kell olvassa a végleges változatot és be kell köttetni, meg hasonlók, akkor kijön, hogy a tali előtt végezni kell mindenképp vele. Nekem a konzulens akkor olvassa amikor én motorozok és a hétfőn még megcsinálom az utolsó simításokat.

Pedig most vifferezhettem volna...

2009. május 1. 14:28
Profil YIM

Motor: Honda XL650V Transalp
Irigyellek benneteket, a szakdoga leadás miatt nem vállaltam be a dolgot, most meg már órák kérdése, és kész leszek a szöveggel. Fene gondolta, hogy ilyen jól belelendülök. :) No mindegy, ha valami csoda révén felszabadul egy hely, oda lehet, hogy bejelentkeznék.

2009. május 1. 12:36

A Bp-iek nem hiszem, hogy lejönnek DF-ig, az nagy kerülő lenne nekik.
Van egy Shell kút a 6-os és 61 találkozásánál. Szemben srégen egy MOL, mielőtt ráfordulnánk a 6-osról 61-esre. Ott talizhatnánk pl. a MOL kúton. Az időt még pontosítjuk addig.

2009. május 1. 12:08

Motor: Bandit 600N
Idézet:
Janus is jöhetne velünk Dunaföldvári csatlakozással. A gép is ezt dobja, ha kiveszem a fizetős utakat.

Nekem megfelel, mert akkor a Bp-i szekcióval össze tudunk futni Dföldváron...nekem bármilyen indulás jó délután...kb. 1,5 óra nekem Dföldvár. Talizhatunk ott. Valami benya kúton az elkerülőn.

2009. május 1. 11:36

Jéjjj, és te tudod az útvonalat is majd :D Nagykirály. Majd ha közeleg a pillanat felhívlak.

2009. május 1. 8:25
Profil YIM

Motor: XJR 1200, FZ1 SA
kolixx írta:
Úgy fogok menni, hogy Kaposvár, Balatonlelle, Keszthely, Pálköve. Még sosem jártam erre, remélem nem nézek be túl sok kanyart. 3 órát mond az útvonaltervező, az ismeretlen pálya miatt ha fél 10-re megérkezek már jó vagyok. Nem az élvezet lesz a cél, azt majd szombaton :D . Hátha a pálya segít majd egy kicsit lefaragni a menetidőből.

Hi Kolixx!

Akkor mehetünk együtt! Én sem tudnék korán indulni, szóval nekem okés a késő időpont is. Majd megbeszéljük a részleteket!

2009. május 1. 6:16
Profil Honlap

Motor: SV650s
jedi írta:
Hát mi; kissa; kicsiricsi elméletileg pest felől indulunk, de még nem tudom ki mikor akar menni.

Akkor itt ne felejtsetek! ;)
Jack is szervezés alatt van, ha minden igaz ő is csatlakozik.

2009. április 30. 22:48

Motor: GSF 1200S K3
karesz írta:
úgy látom Sopronból egyedül maradtam :(

Sopronból megyek én is, indulást majd egyeztethetünk.

2009. április 30. 21:06

Motor: GSF 1200 K6
Még én is gondolkodom, hogy azt a talán 40 km-t miképp fogom letudni. :)

2009. április 30. 20:31

karesz írta:

Kanyarodnék arra is, de akkor reggelre sem érkezünk meg :D

2009. április 30. 20:17
Profil YIM

Úgy fogok menni, hogy Kaposvár, Balatonlelle, Keszthely, Pálköve. Még sosem jártam erre, remélem nem nézek be túl sok kanyart. 3 órát mond az útvonaltervező, az ismeretlen pálya miatt ha fél 10-re megérkezek már jó vagyok. Nem az élvezet lesz a cél, azt majd szombaton :D . Hátha a pálya segít majd egy kicsit lefaragni a menetidőből.

2009. április 30. 20:16
Profil YIM

Motor: R 1200 GS Jawák

2009. április 30. 20:15
Profil Honlap

Janus is jöhetne velünk Dunaföldvári csatlakozással. A gép is ezt dobja, ha kiveszem a fizetős utakat.

2009. április 30. 20:09

> Gondolom ti északon kerülitek a Balatont, én majd délről támadok :D

Ja A déli part nagyon uncsi, az északi jobb, meg ott lehet akár kicsit felette is menni, ha van kedv meg idő.
Tavalyelőtt asszem április 1-én ment arra a Bandita-csapat.
Cecétől a 64-esen majd a 71-esen fogunk menni. Cecéig még képlékeny, mert oda legalább 3 féle képpen el lehet jutni innen.

> Így hogy Mikiréket kihúzhatom a listáról, nem sok pécsi marad. Döngethetek egyedül az ismeretlenbe...

Csak nem félsz egyedül? :?
Egyébként meg legalább még 3 ember azon a részen tanyázik.
Vagy elmész Kaposvár felé Burkyért. Bár este 6 már elég késő Pécsről indulni szvsz, de a te dolgod.

2009. április 30. 20:01

Motor: GSF 1250N ( black )
igor78 írta:
Ki jön Pest környékéről? Én Maglódról indulok olyan fél 4 körül.

Hát mi; kissa; kicsiricsi elméletileg pest felől indulunk, de még nem tudom ki mikor akar menni.

2009. április 30. 18:53

Pénteken délben legurulok Pécsre, meglátogatom Öcsémet. Ha már amúgy is "arra" motorozok.

Megebédelünk, aztán onnan megyek a talira. Bár az az érzésem, hogy kicsit későre fogok így megérkezni. Ha lesz délutáni guriga, azt biztos kihagyom. Hacsak nem Pécs fele kanyarodik 8-)

Gondolom ti északon kerülitek a Balatont, én majd délről támadok :D

Így hogy Mikiréket kihúzhatom a listáról, nem sok pécsi marad. Döngethetek egyedül az ismeretlenbe...

2009. április 30. 18:42
Profil YIM
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Következő