Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
Szerző |
Üzenet |
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
 Re: Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2009. április 23. 20:30 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
kolixx írta: hcs írta: szellemi vetélkedőkkel Ez a legjobb  Főleg éjféltájba, mikor már mindenki a nyálán csúszik mint a csiga  , és 30-unknak nem lessz összesen 70-es IQ-ja 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. április 23. 20:19 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
hcs írta: szellemi vetélkedőkkel Ez a legjobb 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. április 23. 19:32 |
|
 |
hcs
Motor: 1190 Adv
|
Skandi! Ez a rendezvény nem a részegeskedő, tivornyázó motorosok bulija! Baráti összejövetel, kulturált beszélgetésekkel, élménybeszámolókkal, szellemi vetélkedőkkel, túramotorozással (természetesen a KRESZ szabályok legszigorúbb betartása mellett, melyre remélhetőleg garancia lesz Doki és Zoli személye). A szervező bizottság elnökének (Csöngő!) csírájában kellene elfolytani az ilyen renitens kezdeményezéseket. Ne tűrjük meg az alkoholgőzt a sisak alatt!
|
2009. április 23. 18:50 |
|
 |
Skandi
|
nem rossz ez a túra, reggel még mindenki részeg mikor indulunk, éhgyomorra megyünk végig, viszont visszafelé már a útközben el kell kezdeni főzni meg sörözni, hogy kész legyen minden estére.... 
|
2009. április 23. 16:13 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
0-1. Csöngö/Niki 2-3. Jedi Betti 4. Api 5-6. Doki+Betty (+Réka is, ha nem marad meg itthon, de: ő kis fogyasztású és helyigényű) 7. B1200 8. Zoli, aki HaZoli volt, s lett 9. Kolixx 10. Hunter 11-12. Mikir + Melinda 13. hcs (Már csak egy dobásod maradt ) 14-15. Karesz/Ari (utalva) 16. Janus(előleg utalva)(full 7vége lesz) 17. Burky 18. Tangerine 19. Dezső 20. G67 (a pénzt utalva) 21. Igor (előleg utalva) 22-23. Sunnyogi + Brigi (előleg utalva) 24. Bosi (előleg utalva) 25-26. Skandi + Eszter (részletesebb program van már??:) 27. Miki 28-29. Bagi - Jucus (utalva) 30. Kicsiricsi ( fenn maradt 3 hely egyikére )
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. április 23. 12:55 |
|
 |
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
igor78 írta: Kaja: 2 csomag infúzió felgumizva a sisakra és intravénásan bekötve. Megrendeltem a patikában a szalonnás és pizzás infúziókat. Nem tehetek róla ezeket az ízeket szeretem! 
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2009. április 23. 8:00 |
|
 |
igor78
Motor: SV650s
|
Tudom a megoldást! Kaja: 2 csomag infúzió felgumizva a sisakra és intravénásan bekötve. Tankolás: 10l benya műanyag kannában föl gumipókozva a hátsó ülésre és bekötve a tankba. Két személy esetén gumipókozni sem kell, az utas majd tartja a kannát WC: ne tartsd vissza... 
|
2009. április 23. 7:33 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
El fogok költözni, és teljesen bizonytalan, hogy mikor.(valamikor akkortájt a legvalószínűbb) Ettől még papíron részt vehetnék egy egynapos 800km-es karika erejéig, de az erre elkülönített lé többszörösét elköltöttem fejvédő felszereleésre 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. április 23. 4:55 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
zöldi írta: igor78 írta: , 1 ebédet és 2 tankolást. Mint jóféle kibic, szerintem 30 ember fél kilences indulásával ilyen távra nem fér bele az ebéd, max a szendvicsevés  Zöldi ne kibickedj, hanem gyere el! Miért nem iratkoztál fel? 
|
2009. április 22. 22:26 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
zöldi írta: max a szendvicsevés  Az is csak nyitott sisakkal menet közben. Tankolni meg repülőgépről fogunk mint a vadászgépek 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. április 22. 21:39 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
igor78 írta: , 1 ebédet és 2 tankolást. Mint jóféle kibic, szerintem 30 ember fél kilences indulásával ilyen távra nem fér bele az ebéd, max a szendvicsevés 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. április 22. 21:02 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Igor : ki mondta hogy kaja lesz ? motorozni megyünk nem kulinárisan élvezkedni tankolni is csak végszükség esetén 
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2009. április 22. 20:03 |
|
 |
Sunnyogi
Motor: Aprilia Caponord Rally Raid
|
Sziasztok, Előreláthatólag a motorom szervizelési ideje túlmutat a vártnál. Ezért sajnos nem tudunk résztvenni az idei TBBn.  Ebből adódóan 3an nem megyünk. Sunnyogi , Brigi, Bosi. Viszont aki lemaradt a jelentkezésről azoknak felajánlanám a 3 helyet, amire a foglaló már utalva lett. Balesetmentes túrázást mindenkinek!
|
2009. április 22. 12:57 |
|
 |
igor78
|
Sunnyogi írta: Hát a galériában elhelyezett Screenshot alapján kb. az útvonal: Sacc per útvonalEz alapján a túra időtartama szerintem simán lesz 13 óra (alsó hangon) ha közel 30 embert veszek számításba, 1 ebédet és 2 tankolást.
|
2009. április 22. 11:08 |
|
 |
Sunnyogi
|
Hát a galériában elhelyezett Screenshot alapján kb. az útvonal: Sacc per útvonal
|
2009. április 22. 11:04 |
|
 |
Sunnyogi
|
Egy soproni indulással biztos...
|
2009. április 22. 10:56 |
|
 |
igor78
|
Ezt az útvonalat meg lehet csinálni 1 nap alatt kényelmesen?
|
2009. április 22. 10:48 |
|
 |
Zoli
Motor: R Ninet Pure
|
Tudván, hogy sérült vagy, egy kis segítség: http://kurvara.perverz.hu/bandit/main.p ... emId=11683Robogó és hangvezérelt PC, az köll neked. 
|
2009. április 21. 17:26 |
|
 |
tono
Motor: fehér, kék vérrel
|
Csöngő, nem találom a Képtárban a túratervet. Most én vagyok a balfék, vagy én? Segítség!
|
2009. április 21. 17:08 |
|
 |
|