Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
Szerző |
Üzenet |
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
 Re: Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
csibra írta: Ironed írta: Csak azért, mert az utolsó héten derül ki, hogy mi a helyzet szabadság, családi prg., stb., nem tudom eldönteni hamarabb... Na látod, pont ezért kell befizetni az előleget, mert ha csak úgy lefoglalsz egy helyet, aztán meg nem mész el, akkor a szervező bukik rajta. Na látod, pontosan ezért nem fizetem be és szólok vagy kérdezek előtte, mert nem tudom eldönteni és nem is ígérem meg. Ha feliratkozom, elmegyek vagy fizetek (gyk.: a felíratkozás ellenére mégsem vagyok ott), "csak úgy" nem foglalok helyet.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ironed 2009. április 2. 20:13-kor.
|
2009. április 2. 16:20 |
|
 |
csibra
Motor: vizes bandit ;)
|
Ironed írta: Csak azért, mert az utolsó héten derül ki, hogy mi a helyzet szabadság, családi prg., stb., nem tudom eldönteni hamarabb... Na látod, pont ezért kell befizetni az előleget, mert ha csak úgy lefoglalsz egy helyet, aztán meg nem mész el, akkor a szervező bukik rajta.
|
2009. április 2. 15:46 |
|
 |
Ironed
|
Csöngö írta: Ironed írta: Később, akár a helyszínen nem lehet fizetni? Mi lesz az elöleggel? Miért gond az utalás  Csak azért, mert az utolsó héten derül ki, hogy mi a helyzet szabadság, családi prg., stb., nem tudom eldönteni hamarabb....Amúgy az utalással nincs gondom.
|
2009. április 2. 8:53 |
|
 |
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
Ironed írta: Később, akár a helyszínen nem lehet fizetni? Mi lesz az elöleggel? Miért gond az utalás 
|
2009. április 2. 8:09 |
|
 |
Ironed
|
zöldi írta: Csöngö írta: .Kulönleges kérésekkel nem tudunk foglalkozni a buli mindenkép 6000ft.
....Aki részt szeretne venni az kérem Április 15-ig utaljon névvel ellátott elöleget .... Nakérem, ez korrekt megoldás. A jövőben rendszeresíthetjük. És akkor nincs a szokásos kavarc.  Később, akár a helyszínen nem lehet fizetni?
|
2009. április 2. 7:00 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Csöngö írta: .Kulönleges kérésekkel nem tudunk foglalkozni a buli mindenkép 6000ft.
....Aki részt szeretne venni az kérem Április 15-ig utaljon névvel ellátott elöleget .... Nakérem, ez korrekt megoldás. A jövőben rendszeresíthetjük. És akkor nincs a szokásos kavarc. 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. április 2. 6:16 |
|
 |
Api
Motor: GSF 1200 K6
|
1. Csöngö 2. Jedi Betti 3. Api 4. 5.
|
2009. április 1. 22:50 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
1. Csöngö 2. Jedi Betti 3. 4. 5. ...
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. április 1. 22:11 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Ha előtte elkészülsz, akkor milyen jó pihenés lesz, így gondolkodj 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. április 1. 21:46 |
|
 |
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
|
2009. április 1. 21:13 |
|
 |
Csöngö
|
1. Csöngö 2. 3. 4. 5. ...
|
2009. április 1. 20:53 |
|
 |
Csöngö
|
 Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
Tisztelt Hölgyek és Urak! Elérkezett a várva várt 2009-es évi tavaszi Bandittali szervezésének ideje. A találkozo idöpontja: 2009.05.08-2009.05.10 Részvételi dij 6000ft ez magában foglalja a szállást 2 éjszakára,kétszeri vacsorát és két reggelit.Kulönleges kérésekkel nem tudunk foglalkozni a buli mindenkép 6000ft. A szállást meg lehet tekinteni a http://www.balatonguest.hu/palkove-ifjusagi-szallas.php oldalon. Aki részt szeretne venni az kérem Április 15-ig utaljon névvel ellátott elöleget melynek összege 2000ft. Számla szám:107000935240694051100005. Akinek kérdése van hivjon bátran a 06703819391-es telefon számon.
|
2009. április 1. 20:48 |
|
 |
|