Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
Szerző |
Üzenet |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
 Re: Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
Indulúúúúúúúúnk 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. május 8. 14:36 |
|
 |
jedi
|
Jóvan nahh ! Akkor legyen Lukamill ( mintha valami kamillás illatú vécépapír márka lenne  )
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. május 8. 9:39 |
|
 |
kissa
Motor: 1200N K5
|
Janus - 17 Igor - 17 Jack - 17 Robotos + Judit - 17 Jedi+Betti - 17 Bagi - Jucus - 17 Kicsiricsi - 17h-ig meló, ha sikerül előbb lekoccolni, akkor o.k. (viszont van két (3) fölösleges kerekem és egy nagy adag páncélom, azaz kisebb dinamikával rendelkezem! ) Skandi - 15/16/17 Kissa + Mariann - mi kesobb megyunk, a rantotthust tegyetek felre, koszi  HCS - ?? G67 - ??
|
2009. május 8. 9:39 |
|
 |
kissa
Motor: 1200N K5
|
Ha az M3-rol van szo, akkor Godollo utan Lukoil kut van, ami elotte Jet volt..! jedi írta: Nohh a pest felőli ( keleti ) szekciónak ! Lessz egy kisebb gyülejező még pest előtt ! A Gödöllő utáni Shell ( azt hiszem Shell ) kútnál talizunk páran, kb. negyed 5 körül, és onnan indulunk a mekihez. 3/4-ed óra szerintem bőven elég lessz , hogy átverekedjük magunkat pesten. Ha valaki ép abban az időben jönn arra az M3-ason, csatlakozhat.
|
2009. május 8. 9:36 |
|
 |
jedi
|
Nohh a pest felőli ( keleti ) szekciónak ! Lessz egy kisebb gyülejező még pest előtt ! A Gödöllő utáni Shell ( azt hiszem Shell ) kútnál talizunk páran, kb. negyed 5 körül, és onnan indulunk a mekihez. 3/4-ed óra szerintem bőven elég lessz , hogy átverekedjük magunkat pesten. Ha valaki ép abban az időben jönn arra az M3-ason, csatlakozhat.
|
2009. május 8. 9:08 |
|
 |
Jack
Motor: Kymco People 250
|
kolixx írta: Hól van legközelebb kút? Balaton északi partján szerintem a part mentén bárhol pár km-es körzeten belül. Révfülöpön pl. tuti - az mellette van.
_________________ "Nekem a Puffin lekvár ad erőt és mindent lebíró akaratot!!"
|
2009. május 7. 21:15 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Hól van legközelebb kút?
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. május 7. 21:03 |
|
 |
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
Megkérném a tisztelt urakat hogy péntek este lehetöleg teli tankal tegyék le lovaikat.Szombaton ne keljen tankolásal mulatni a szép napsutéses idöt.
|
2009. május 7. 20:56 |
|
 |
Jack
|
igor78 írta: Szóval Janus (legalább) 1 adag harcsapörcivel érkezik majd hozzám, meg 1db. Jack-kel. Aztán szerintem simán odaérünk az 5 órás randira. Reméljük a csodálatos régi nullás szakaszon se lesz majd kivételesen semmi incidens. Aztán este majd meglátjuk ki érzi kényelmetlenül magát  Előre szólok, hogy ez nem olyan babapálinka lesz mint a szilveszteri.  (Vagy most kiderül hogy kurvára bírjuk már.)
|
2009. május 7. 20:51 |
|
 |
G67
Motor: Hilti TE22
|
Most külön utakon fogok menni. Azért integetek ha látok valakit A terv: 5 körül érkezik a Zsupi, egyenesen a melóból. Leszállít nekem egy motyót Siófokra a meki parkolójába. Én biztositom motorral. Az kocsin van matrica, így pálya lesz. Csomagtartóból átadjuk a cuccot, pénzt elvesszük (a Tecáék már láttak ilyen csomagtartóból seftelést az Ikea mögött  ) 6-fél 7 körül indulunk Siófokról. 8-ra biztosan ott leszünk. Remélem ébren lesz még valaki. Térképet kinyomtattam, max megyünk pár kört a Balaton körül.
_________________ Unalmamban macskaidomár lettem
|
2009. május 7. 19:28 |
|
 |
igor78
Motor: SV650s
|
Szóval Janus (legalább) 1 adag harcsapörcivel érkezik majd hozzám, meg 1db. Jack-kel. Aztán szerintem simán odaérünk az 5 órás randira. Reméljük a csodálatos régi nullás szakaszon se lesz majd kivételesen semmi incidens. Aztán este majd meglátjuk ki érzi kényelmetlenül magát 
|
2009. május 7. 19:07 |
|
 |
Skandi
|
akkor beírom magam ha szabad Janus - 17 Igor - 17 Jack - 17 Robotos + Judit - 17 Jedi+Betti - 17 Bagi - Jucus - 17 Kicsiricsi - 17h-ig meló, ha sikerül előbb lekoccolni, akkor o.k. (viszont van két (3) fölösleges kerekem és egy nagy adag páncélom, azaz kisebb dinamikával rendelkezem! ) Skandi - 15/16/17 Kissa + Mariann - ?? HCS - ?? G67 - ?? azért írtam a 3-5 órás intervallumot, hogy ha pár ember tud korábban indulni, akkor ők még kényelmesen odaérnek vacsorára. nekem most jónak tűnik a 3 is, de egyedül nyilván nem megyek, ha leszünk páran korábbi indulással akkor nekem az jobb (engedelmetekkel kicsit módosítottam ennek megfelelően a listát)
|
2009. május 7. 15:38 |
|
 |
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
Janus - ok Igor Jack Kicsiricsi - 17h-ig meló, ha sikerül előbb lekoccolni, akkor o.k. (viszont van két (3) fölösleges kerekem és egy nagy adag páncélom, azaz kisebb dinamikával rendelkezem!  ) Robotos + Judit ( nekem még dénes, majd megszokom ezt az új nevet  ) Jedi+Betti - ok Kissa + Mariann Bagi - Jucus ok???? Én 13.00-ra terveztem az indulást keletről, de van még dolgom a Nagyfaluba, úgyhogy részemről ok a 17.00
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2009. május 7. 13:53 |
|
 |
kicsiricsi
Motor: eladó
|
Háló mindenkinek!  Janus - ok Igor Jack Kicsiricsi - 17h-ig meló, ha sikerül előbb lekoccolni, akkor o.k. (viszont van két (3) fölösleges kerekem és egy nagy adag páncélom, azaz kisebb dinamikával rendelkezem!  ) Robotos + Judit ( nekem még dénes, majd megszokom ezt az új nevet  ) Jedi+Betti - ok Kissa + Mariann Bagi - Jucus
|
2009. május 7. 12:18 |
|
 |
janus
Motor: Bandit 600N
|
Janus - ok Igor Jack Kicsiricsi Robotos + Judit ( nekem még dénes, majd megszokom ezt az új nevet  ) Jedi+Betti - ok Kissa + Mariann Bagi - Jucus
|
2009. május 7. 12:07 |
|
 |
Robotos
|
jedi írta: hát ha 5-kor indulunk a mekitől, akkor szerintetek odaérünk 7-re a vacsira ???  Hány km-re van pesttől a tali kb ??? Ha tényleg 5-kor indulunk, akkor mindenféleképpen pályán kellene menni legalább Siófokig. Nohh nagyjából összeírom a pesti( felőli ) szekciót, a teljesség igénye nélkül, és mindenki írjon oda a neve mellé egy "ok"-ot, ha jó neki a mekis 5-ös indulás. Janus Igor Jack Kicsiricsi Robotos + Judit ( nekem még dénes, majd megszokom ezt az új nevet  ) Jedi+Betti - ok Kissa + Mariann Bagi - Jucus Megpróbálunk 16-kor indulni otthonról, így a 17 órai mekis indulás jónak tűnik, de holnap 13 körül felhívlak. Amennyiben nem tudunk 17-re a mekihez menni, tud valaki fixen telepített tréfáspukiról az M7-en, a közös kivezető kivételével? 
|
2009. május 7. 12:07 |
|
 |
Jack
|
jedi írta: hát ha 5-kor indulunk a mekitől, akkor szerintetek odaérünk 7-re a vacsira ???  Hány km-re van pesttől a tali kb ??? Ha tényleg 5-kor indulunk, akkor mindenféleképpen pályán kellene menni legalább Siófokig. A 7 órás időpontot látva én nem terveztem ottani vacsival.  Mondjuk reggelivel sem.  De Szegedre pályán megyek, a matrica mindenképp megvan, úgyhogy nekem mindegy, csak 160-180km-nként tankolnom kell.
|
2009. május 7. 11:55 |
|
 |
jedi
|
hát ha 5-kor indulunk a mekitől, akkor szerintetek odaérünk 7-re a vacsira ???  Hány km-re van pesttől a tali kb ??? Ha tényleg 5-kor indulunk, akkor mindenféleképpen pályán kellene menni legalább Siófokig. Nohh nagyjából összeírom a pesti( felőli ) szekciót, a teljesség igénye nélkül, és mindenki írjon oda a neve mellé egy "ok"-ot, ha jó neki a mekis 5-ös indulás. Janus Igor Jack Kicsiricsi Robotos + Judit ( nekem még dénes, majd megszokom ezt az új nevet  ) Jedi+Betti - ok Kissa + Mariann Bagi - Jucus
|
2009. május 7. 11:52 |
|
 |
Jack
|
janus írta: De nagyon kényelmetlenre hagyjuk neki  
|
2009. május 7. 11:49 |