Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
Szerző |
Üzenet |
janus
Motor: Bandit 600N
|
 Re: Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
Jack írta: Oksa Skandi, az 5 a valószínű az alapján amit Igorral beszéltem, ő 4-re van kész kényelmesen. Kényelmetlenül fél négyre.  De nagyon kényelmetlenre hagyjuk neki 
|
2009. május 7. 11:40 |
|
 |
Jack
Motor: Kymco People 250
|
Oksa Skandi, az 5 a valószínű az alapján amit Igorral beszéltem, ő 4-re van kész kényelmesen. Kényelmetlenül fél négyre. 
_________________ "Nekem a Puffin lekvár ad erőt és mindent lebíró akaratot!!"
|
2009. május 7. 11:39 |
|
 |
janus
|
Skandi írta: én nem tudok róla hogy szerveződött e már Bp-i szekció, ha nem, tennék javaslatot indulásra holnap 3 és 5 óra között az M1-M7 kivezetőjénél lévő meki parkolójából, itt még el lehet dönteni hogy pálya, vagy régi 7-es vagy bármerre Ide szerintem mi is tudunk csatlakozni! Igor, Jack, Janus
|
2009. május 7. 11:27 |
|
 |
Skandi
|
szia Jack, akkor cél holnapig -10 cm.. az anyagiakat majd elrendezzük én nem tudok róla hogy szerveződött e már Bp-i szekció, ha nem, tennék javaslatot indulásra holnap 3 és 5 óra között az M1-M7 kivezetőjénél lévő meki parkolójából, itt még el lehet dönteni hogy pálya, vagy régi 7-es vagy bármerre
|
2009. május 7. 10:36 |
|
 |
Jack
|
kolixx írta: Köszi, akkor nem bajlódok váltással. Ahogy biztonságosnak érzed... csapatban a kp hiány nem gond, valakinek mindig van ha gebasz van. Valódi gebasz csak akkor van, ha mindenki így gondolkodik. 
|
2009. május 7. 10:16 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Köszi, akkor nem bajlódok váltással.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. május 7. 9:59 |
|
 |
Jack
|
kolixx írta: Még sosem motoroztam olyan országban aminek a valutájával nem rendelkeztem. Pénzt hogy érdemesebb vinni?
Váltsak eurót a benzinre, vagy mezei bankkártyával is jó vagyok a kutakon? Hát ha van euród, átválthatod benzinre, de forintért is kapsz, itthon is. XD Nekem szokott lenni 1-2 tankolásnyi eur, de akkor is a kártyát használtam, ha mód volt rá, így az EUR-t mindig megsétáltattam országhatárokon át. A kártya olcsóbb, nekem jobban is váltották kinn, meg a fizetés is ingyen van. A bírságot is lehet kártyával fizetni. 
|
2009. május 7. 9:56 |
|
 |
Jack
|
Skandi írta: jogosnak nyilvánítom a hozzászólásokat... módosítom a dolgot, bárki jöhet aki belefér a 90-90-90 be....  Akkor jövök. Neked kell majd fizetnem? (A hasam 100, lehet hogy a nadrágba se férek... )
|
2009. május 7. 9:53 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Még sosem motoroztam olyan országban aminek a valutájával nem rendelkeztem. Pénzt hogy érdemesebb vinni?
Váltsak eurót a benzinre, vagy mezei bankkártyával is jó vagyok a kutakon?
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. május 7. 9:51 |
|
 |
Skandi
|
jogosnak nyilvánítom a hozzászólásokat... módosítom a dolgot, bárki jöhet aki belefér a 90-90-90 be.... 
|
2009. május 7. 9:26 |
|
 |
janus
|
A 90-60-90 nekem jobban tetszene...jelenleg nekem 90 most a középső számom  a fejem nincs még 60-as 
|
2009. május 7. 7:30 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
hcs írta: 60-90-60. Életkor-súly-IQ? Az egy kismellű, kisseggű terhes nő a 8-9. hónapban. 
|
2009. május 6. 22:00 |
|
 |
hcs
Motor: 1190 Adv
|
60-90-60. Életkor-súly-IQ?
|
2009. május 6. 21:14 |
|
 |
Jack
|
Skandi írta: Sziasztok, egyéb elfoglaltságok miatt úgy néz ki egyedül megyek, így felszabadul egy hely, ha még van érdeklődő... ui: kb. 170 cm magas legyen, egyebekben pedig 60-90-60 Én lennék érdeklődő, de csak péntek estére megyek, és a méretek sem stimmelnek. Úgy is lehet? 
|
2009. május 6. 17:47 |
|
 |
Skandi
|
Sziasztok, egyéb elfoglaltságok miatt úgy néz ki egyedül megyek, így felszabadul egy hely, ha még van érdeklődő... ui: kb. 170 cm magas legyen, egyebekben pedig 60-90-60 0-1. Csöngö/Niki 2-3. Jedi Betti 4. Api 5-6. Doki+Betty (+Réka is, ha nem marad meg itthon, de: ő kis fogyasztású és helyigényű) 7. B1200 8. Zoli, aki HaZoli volt, s lett 9. Kolixx 10. Hunter 11-12. Mikir + Melinda 13. hcs (Már csak egy dobásod maradt ) 14-15. Karesz/Ari (utalva) 16. Janus(előleg utalva)(full 7vége lesz) 17. Burky 18. Tangerine 19. Dezső 20. G67 (a pénzt utalva) 21. Igor (előleg utalva) 22-23. Sunnyogi + Brigi (előleg utalva) 24. Bosi (előleg utalva) 25. Skandi 26. ?? 27. Miki 28-29. Bagi - Jucus (utalva) 30. Kicsiricsi ( fenn maradt 3 hely egyikére ) 31-32. kissa +mariann (a fenn maradt utolso 2 helyre... koszi Sunnyogi) 33. Tono (a fenn nem maradt helyre)
|
2009. május 6. 13:47 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Nos, úgy néz ki Janus mégsem velünk jön pénteken. Ha valaki csatlakozna Mikirékhez meg hozzám, akkor jelezzen, és egyeztetünk. Az útvonal: Baja-Szexárd-Paks-Dunaföldvár-Simontornya-Enying, majd a 71-esen tovább a keleti/északi parton) Egy fix támpont van egyelőre: paksi ÖMV, 4 óra.
|
2009. május 6. 11:19 |
|
 |
janus
|
Jack írta: Remélem senkinek sincs disznónáthája. nekem van zacskós...vigyek? 
|
2009. május 6. 11:05 |
|
 |
Jack
|
Remélem senkinek sincs disznónáthája.
|
2009. május 6. 10:00 |
|
 |
Robotos
|
jedi írta: De ez a "robotos" nick wazzz honnan jött ? Igaz te már minden voltál csak akasztott ember nem  Hát tudod Védernagyuram, a helikopterek mellett a robotokért is megőrülök, ráadásul a Busások és XXesek így ismernek...
|
2009. május 6. 9:33 |
|
 |
janus
|
Jack írta: Ennél konkrétabban sztem nem is kell. Elvégre motorozunk. Vigyem a szilvát tartalmazó páleszt? Túl sok helyem nincs a gépen, de ennek lehet hogy tudok helyet szorítani.
A hely nem gond, viszek helyet is ha kell  ...főleg, ha pálinkáról van szó  Jedi! Ti csatlakoztok hozzánk?
|
2009. május 6. 8:15 |
|
 |
|