Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
Szerző |
Üzenet |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
 Re: Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
Robotos írta: Tengermély tiszteletem a Hölgyeknek és Uraknak! Az igazat megvallva Kissa (alias Cofi  ) és Jedi kivételével nem nagyon ismerem a társaságot, Banditom sincs, de pár évvel ezelőtt már gurultam a csapat egy részével. A kérdésem lényege a következő lenne: csatlakozhatnánk-e feleségemmel a csapathoz ezen a hétvégén? Nem voltunk még a tervezett gurulási útvonalon sem, érdekesnek tűnik. (a szállásunk rendezve van) Üdv, Robotos ui.: Ja és természetesen iszonyat jó fejek vagyunk....  Egy Hayabusa mindíg üde színfoltot visz a társaságba  , főleg amióta Lacibácsi hanyagolja a bandát. De ez a "robotos" nick wazzz honnan jött ? Igaz te már minden voltál csak akasztott ember nem 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. május 5. 22:03 |
|
 |
Jack
Motor: Kymco People 250
|
janus írta: vmikor ... (valamikor)... ... (esetleg máshol)... Ennél konkrétabban sztem nem is kell. Elvégre motorozunk. Vigyem a szilvát tartalmazó páleszt? Túl sok helyem nincs a gépen, de ennek lehet hogy tudok helyet szorítani.
_________________ "Nekem a Puffin lekvár ad erőt és mindent lebíró akaratot!!"
|
2009. május 5. 20:52 |
|
 |
Jack
Motor: Kymco People 250
|
Én kb. 8-9 körül veszem át a gépet, még bemegyek a könyvelőmhöz némi papírokkal Pesten, aztán irány Szeged. Azt még nem tudom, milyen úton, a GPS-em már nem megy akkuról, de valahogy csak odatalálok. Állítólag régen használtak valamit erre, nem jut eszembe a neve... ja igen, térkép. Állítólag papíron volt, csak nem tudom hol lehet ilyet kapni. A Médiamarktban nem volt.
Viszont javasolnék egy vacsorát is, hogy ne kelljen a 7 órát elérni, nem akarok hülye időpontok miatt rohanni.
_________________ "Nekem a Puffin lekvár ad erőt és mindent lebíró akaratot!!"
|
2009. május 5. 20:50 |
|
 |
igor78
Motor: SV650s
|
janus írta: Valószínűsíthető útvonalunk péntekre: Jack lejön vmikor délelőtt Szegedre, aztán ebéd után indulunk fel Maglódra (valamikor)...Maglódon összeszedjük Igort, (aki majd megfelelő távolságban követ minket, lehetőleg úgy, hogy alig látszon a tükörben  )...aztán aki akar jöhet velünk le a régi 7-esen Balcsira (esetleg máshol)... Maglódról indulás megbeszélés trágya...  Na jóvan mán, szánalomból nem kell! önérzet is van a világon! Egyébként ha gyorsan kell akkor 3-ra kész vagyok, de kényelmesen fél 4-re Aztán meg zúúzzzzunk... 
|
2009. május 5. 20:26 |
|
 |
janus
Motor: Bandit 600N
|
Valószínűsíthető útvonalunk péntekre: Jack lejön vmikor délelőtt Szegedre, aztán ebéd után indulunk fel Maglódra (valamikor)...Maglódon összeszedjük Igort, (aki majd megfelelő távolságban követ minket, lehetőleg úgy, hogy alig látszon a tükörben  )...aztán aki akar jöhet velünk le a régi 7-esen Balcsira (esetleg máshol)... Maglódról indulás megbeszélés trágya... 
|
2009. május 5. 15:56 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Ilyen információ szolgáltatása igazolja a jófejséget 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. május 5. 12:17 |
|
 |
kissa
Motor: 1200N K5
|
Szerintem ennek nincs akadalya Denes baratom, gyertek! 
|
2009. május 5. 11:51 |
|
 |
Robotos
|
Tengermély tiszteletem a Hölgyeknek és Uraknak! Az igazat megvallva Kissa (alias Cofi  ) és Jedi kivételével nem nagyon ismerem a társaságot, Banditom sincs, de pár évvel ezelőtt már gurultam a csapat egy részével. A kérdésem lényege a következő lenne: csatlakozhatnánk-e feleségemmel a csapathoz ezen a hétvégén? Nem voltunk még a tervezett gurulási útvonalon sem, érdekesnek tűnik. (a szállásunk rendezve van) Üdv, Robotos ui.: Ja és természetesen iszonyat jó fejek vagyunk.... 
|
2009. május 5. 9:01 |
|
 |
Doki
Motor: KTM 1290 Super Duke GT
|
karesz írta: Doki, meggondolom, bár erősen attól is függ, hogy mikor tudunk indulni Én a tervek szerint pénteken délig dolgozom. A gyermekünk meg alszik délben...  ébredés után őt még el kell helyezni a nagyinál...  kb. 4 körül leszünk menetkészek! Ha megfelel... 
|
2009. május 4. 20:25 |
|
 |
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
A gumis topicban részletezett okok miatt sajnos le kell mondanom a túrát mostmár biztosan, nem is hívtam már föl a helyet se, nem vállalom be, hogy ausztriában kopjon le szövetig a hátsóm... 
|
2009. május 4. 17:53 |
|
 |
igor78
Motor: SV650s
|
kolixx írta: Ezek a spórolós időpontok  Pénteken a társaság nagyrésze lehet, hogy nem ér oda 7-re. Szombaton nyílván nem fogunk tudni felkelni reggel és estére tuti nem érünk vissza. Vasárnap csak a legemberesebbek (és legéhesebbek) kelnek majd fel ilyen korán, mert akkor már amúgy sem hajt a tatár. Szerintem két zsemlés teljes hétvégés fogyasztással kijön majd a gazda  Ügyes a vendéglátó, szó se róla 
|
2009. május 4. 15:22 |
|
 |
kolixx
|
Ezek a spórolós időpontok  Pénteken a társaság nagyrésze lehet, hogy nem ér oda 7-re. Szombaton nyílván nem fogunk tudni felkelni reggel és estére tuti nem érünk vissza. Vasárnap csak a legemberesebbek (és legéhesebbek) kelnek majd fel ilyen korán, mert akkor már amúgy sem hajt a tatár. Szerintem két zsemlés teljes hétvégés fogyasztással kijön majd a gazda 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. május 4. 13:55 |
|
 |
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
Tisztelt résztvevök Pénteken és Szombaton a vacsora 19.00-kor A Szombati és a vasárnapi reggeli 7.30-kor. Büfé van motoroshoz illö választékkal. 
|
2009. május 4. 12:08 |
|
 |
szotyi
Motor: Versys 650
|
Hölgyek és urak! Úgy adódott,hogyha ma sikerül még szállást intéznem akkor csatlakoznék!Estére kiderül! 
_________________ SZOTYI
|
2009. május 3. 23:03 |
|
 |
kolixx
|
Megvan a számod. A 6 órai indulás tünik stabilnak eddig. Az orvosi mellől fogok menni. Aznap valamikor felhívlak téged is és egyeztetjük a részleteket.
|
2009. május 3. 22:09 |
|
 |
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
kolixx írta: Jéjjj, és te tudod az útvonalat is majd  Nagykirály. Majd ha közeleg a pillanat felhívlak. Halihó! Én is Pécsről megyek! Ki ne hagyjatok!
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2009. május 3. 21:53 |
|
 |
kissa
|
A kornyekbeliek nem tudjak veletlen, h a kozelben van e valami kaja-pia beszerzohely (teszko es tarsai)?
|
2009. május 3. 21:41 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Doki, meggondolom, bár erősen attól is függ, hogy mikor tudunk indulni
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2009. május 3. 21:28 |
|
 |
kissa
|
Doki írta: ...Így nem hagynád ki a felújított 82-est sem... Csesznek magasságában - ahol a kanyarok kezdődnek, valami hihetetlen minőségű pályát építettek!  Azert csak ovatosan http://index.hu/bulvar/hirek/2009/05/03 ... bakonyban/
|
2009. május 3. 21:18 |
|
 |
Doki
Motor: KTM 1290 Super Duke GT
|
karesz írta: úgy látom Sopronból egyedül maradtam  Persze, mert a 84-esen húzol délnek - gondolom.  Egy kis ikrényi kitérővel (mi az neked a +80 km..?  ) viszont mehetnénk együtt... Így nem hagynád ki a felújított 82-est sem... Csesznek magasságában - ahol a kanyarok kezdődnek, valami hihetetlen minőségű pályát építettek! 
|
2009. május 3. 8:43 |
|
 |
|