Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
Szerző |
Üzenet |
szotyi
Motor: Versys 650
|
 Re: Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
Figyeljétek a barom fehér Puntós,hogy befordult elém!
_________________ SZOTYI
|
2009. június 4. 20:00 |
|
 |
szotyi
|
_________________ SZOTYI
|
2009. június 4. 19:59 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
|
2009. június 4. 1:29 |
|
 |
Tangerine
|
Még pici türelem. Itthon nem nagyon van időm. Majd megpróbálom a héten a melóhelyen, bár ott sem mindig érek rá. 
|
2009. június 1. 20:49 |
|
 |
szotyi
|
Tangerine írta: igor78 írta: Valaki még videózott is, azt hol találom? Vagy rosszul emlékszek?  Én kameráztam, de leginkább fényképezésre használtam. A túra közben videóztam vele egy darabig, azt még fel kell dolgozni/tömöríteni. Türelmetlenül várjuk!!! 
_________________ SZOTYI
|
2009. május 29. 22:54 |
|
 |
szotyi
|
Tangerine írta: igor78 írta: Valaki még videózott is, azt hol találom? Vagy rosszul emlékszek?  Én kameráztam, de leginkább fényképezésre használtam. A túra közben videóztam vele egy darabig, azt még fel kell dolgozni/tömöríteni. Türelmesen várjuk az anyagot! 
_________________ SZOTYI
|
2009. május 17. 23:49 |
|
 |
Tangerine
|
igor78 írta: Valaki még videózott is, azt hol találom? Vagy rosszul emlékszek?  Én kameráztam, de leginkább fényképezésre használtam. A túra közben videóztam vele egy darabig, azt még fel kell dolgozni/tömöríteni.
|
2009. május 12. 14:01 |
|
 |
Dezső
Motor: GSF 1200S K3
|
Sziasztok! Szuper volt a hétvége, köszönet a szervezésért Csöngöéknek, és a jó hangulatért a remek társaságnak. Pár fénykép zippelve: Képek
|
2009. május 12. 12:58 |
|
 |
igor78
Motor: SV650s
|
Valaki még videózott is, azt hol találom? Vagy rosszul emlékszek? 
|
2009. május 12. 11:03 |
|
 |
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
kissa írta: Nem! Az kenytelen lesz a csajokkal aludni! Hunter írta: Támogatom az elképzelést! És aki nem horkol, azt hazazavarjuk vagy büntit kap? Tudtok valami horkolás elleni szert? Nekem!
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2009. május 12. 10:18 |
|
 |
tono
Motor: fehér, kék vérrel
|
A szombati menet volt az első rendes motorozásom fél éve, nagyon jól esett. Úgy elfáradtam, hogy vacsi után sör mellett aludtam az asztalnál. Nem zavart semmiféle horkolás. Szép volt, Csöngő! Piros pont neked a szervezésért, a sógoroknak meg az utakért.
|
2009. május 11. 23:38 |
|
 |
kissa
Motor: 1200N K5
|
Nem! Az kenytelen lesz a csajokkal aludni! Hunter írta: Támogatom az elképzelést! És aki nem horkol, azt hazazavarjuk vagy büntit kap?
|
2009. május 11. 20:33 |
|
 |
Doki
Motor: KTM 1290 Super Duke GT
|
Csöngő+Niki! Köszönjük mi is a szervezést a többieknek pedig az értékes társaságot! Örültünk, hogy újból részesei lehettünk a találkozónak! Betty képei a képtárban - itt: http://kurvara.perverz.hu/bandit/main.php?g2_itemId=12541Nem tom', mi lett az Asszonnyal, de KEVÉS kép készült!  Még Ricsi hiper-szuper tartós akkui ellenére is... Lehet, hogy Betty túl sokat gondolt a bébire  , aki egyéként nagyon jól viselte a szülei távollétét... Úgyhogy legközelebb is - kalandra fel! 
|
2009. május 11. 20:31 |
|
 |
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
kolixx írta: Lehet, hogy kéne külön horkolós gurigát is szervezni Támogatom az elképzelést! És aki nem horkol, azt hazazavarjuk vagy büntit kap?
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2009. május 11. 19:57 |
|
 |
burky
Motor: XJR 1200, FZ1 SA
|
Köszönöm Csöngőéknek a hibátlan szervezést, a Többieknek pedig a remek társaságot! Nagyon jól éreztem magam, pláne, hogy végre mocival tudtam menni nem úgy, mint az előző három talira Pont egy ezressel lett több a zongorában.
|
2009. május 11. 18:36 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
hcs írta: legközelebb a horkolókat deportáljuk egy hangszigetelt kunyhóba  Már most is volt szegregáció. Abban a szobában, ahol én voltam (Hunter, Szotyi, Burky meg én) mind a négyen hangoskodtunk az éjjel (hármat hallottam, engem meg sokszor hallottak mások). Lehet, hogy kéne külön horkolós gurigát is szervezni 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. május 11. 15:40 |
|
 |
Tangerine
|
A szombati guriga útvonalaKicsit hasonlít a kíírthoz. 
|
2009. május 11. 14:51 |
|
 |
hcs
Motor: 1190 Adv
|
Én is kösz a szervezést, jó volt, bár csak egy napig bírtalak bennetek elviselni, gondolom, ez a korral jár  a gurulást persze sajnálom, Skandival meg maximálisan szolidárok, legközelebb a horkolókat deportáljuk egy hangszigetelt kunyhóba 
|
2009. május 11. 11:49 |
|
 |
Skandi
|
Pálköve......óóó, azok a csendes, horkolásmentes éjszakák a társalgó kanapéján.... köszi Csöngő! 
|
2009. május 11. 9:46 |
|
 |
igor78
Motor: SV650s
|
Tangerine írta: szotyi írta: Többiektől is várjuk a képeket!  1. adag2. adagHajrá mindenki! 
|
2009. május 11. 7:42 |
|
 |
|