Tavaszi Tengeri Ténfergés 2010
Szerző |
Üzenet |
Laci
Motor: Bandit 1250
|
 Re: Tavaszi Tengeri Ténfergés 2010
Zozi írta: Ezzel a héttel nagyon megszívtuk volna az idő miatt... PLUSSZ pont a jó időzítésért  egy darabig tényleg nem kell felülni. Azért nem ártana ha hétvégén jó lenne az idő mert már le van beszélve egy Bécs-Prága körút Pár haverom ma reggel indult Olaszokhoz egy hétre 
|
2010. május 15. 17:45 |
|
 |
Zozi
Motor: 1200S K1
|
Ezzel a héttel nagyon megszívtuk volna az idő miatt... PLUSSZ pont a jó időzítésért  egy darabig tényleg nem kell felülni.
|
2010. május 15. 15:17 |
|
 |
tono
Motor: fehér, kék vérrel
|
Na ha most kéne menni az Adriára?! Nem is ültem motoron azóta, s valszeg nem is fogok a köv. napokban... Ezt a szar időt! 
|
2010. május 15. 12:38 |
|
 |
burky
Motor: XJR 1200, FZ1 SA
|
borz_alom írta: A sok Oszjecskó mi?  Az az Ozujsko? 
|
2010. május 14. 13:18 |
|
 |
borz_alom
Motor: Pegaso Trail
|
A sok Oszjecskó mi? 
|
2010. május 14. 12:58 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Ez igaz , de motorozás közben nem ült senki mögöttem aki fényképezhetett volna , este pedig valamiért behomályosodott a szemüvegem és nem akartam életlen képekkel untatni a társaságot 
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2010. május 14. 10:27 |
|
 |
borz_alom
|
Hát nem vitted túlzásba a fényképezést 
|
2010. május 13. 21:35 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2010. május 13. 20:54 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Biztos mert Te is félted a csecse kipufogódat 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2010. május 13. 19:51 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Megkérdeztem a párom (útépítő mérnök), mindkét oldalra 2,5 %-ot kell(ene), hogy lejtsen az út. Nem biztos, hogy ez az oka a kopásnak, csak eszembe jutott, hogy esetleg ez is szerepet játszhat. Nekem is a baloldala kopik jobban (bármilyen gumi is van fent), de én arra tudok/merek jobban dönteni.
|
2010. május 13. 19:30 |
|
 |
Zozi
|
Csak szeretnék driftelve kifordulni a kanyarokból  A nyomást 2.5 alá nem engedem. Felénk ugyan újak az utak, de egyáltalán nem domborúak, én pedig a szabályok ellenére is a felezővonal mellett közlekedek. Talán tényleg van benne szerepe a körforgalmaknak, mindenesetre érdekes a jelenség. Nem gondolom, hogy a gumi hibája lenne, ezért is veszek ismét ilyen Z6-ot
|
2010. május 13. 18:18 |
|
 |
borz_alom
|
Az én Diablo Stradam is abban a két sávban kopik. Nekem mondjuk szimmetrikusan kopik mindkét oldala. Gábor azt azért nem hinném, hogy ennyire domborúak az utak. Ez eléggé messze kopott a közepétől. A körforgók inkább. Vagy zoli szeret driftelve balra kifordulni a kereszteződésekben 
|
2010. május 13. 15:04 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Szerintem azért kopik jobban a baloldala, mert az utak - már amelyik normálisan van megcsinálva - domborúak. Vagyis ideális esetben a közepe a legmagasabb és a két széle felé lejt (egyenes szakasz esetén), hogy az eső lefolyjon róla. Ha egy jobbra dőlő sík felületen megyünk, akkor nem a gumi közepe ér az úthoz, hanem a baloldala. + a manapság nagyon elszaporodott körforgók.
|
2010. május 13. 13:40 |
|
 |
Ticu
Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
|
Zozi írta: Az az én hátsó gumim. Már hetekkel ezelőtt kopásnak indult a bal oldala, és nem tudtam megfejteni, hogy miért. Semmivel sem vagyok bátrabb arra az oldalra, és nem is járok egész nap körforgalmakban. Érdekes. Nekem Diablo Stradam volt. Az mejdnem ugyan ez a minta. Nem vettem észre semmi nagyobb kopást rajta, mígnem elmentünk Szilvásváradra. Mire haza értem mind a két oldala ott volt elkopva ahol neked. Nem volt kevesebb a nyomás 2,5-nél soha.
_________________ Attól még, hogy indexelek, nem biztos, hogy egyenesen megyek tovább!
|
2010. május 13. 12:18 |
|
 |
Zozi
|
Az az én hátsó gumim. Már hetekkel ezelőtt kopásnak indult a bal oldala, és nem tudtam megfejteni, hogy miért. Semmivel sem vagyok bátrabb arra az oldalra, és nem is járok egész nap körforgalmakban. A lényeg, hogy jól vizsgázott még ilyen állapotban is, és vizes úton a Metzeler Roadtec Z6. Rendőr még nem látta, de holnap talán cserélve lesz.
A vízesés a Plitvitze felé vezető úton van. Megfelel csomy linkjének.
|
2010. május 13. 11:49 |
|
 |
borz_alom
|
Helló Csomy!
Igen ez az. Meg is vanna a képek Google Earthön.
Köszi
|
2010. május 13. 10:12 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Ticu írta: Tyhüü az a gumi a végén!  Rendőrbácsi nem szólt még érte? És hogyhogy csak a bal oldala van annyira megkopva?
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2010. május 13. 10:11 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
borz_alom írta: Azok a vízesések merre találhatók helyileg? Hello! Ha jól fejtem vissza az útvonalat, akkor itt: GMaps
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2010. május 13. 10:07 |
|
 |
Ticu
Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
|
Tyhüü az a gumi a végén!  Rendőrbácsi nem szólt még érte?
_________________ Attól még, hogy indexelek, nem biztos, hogy egyenesen megyek tovább!
|
2010. május 13. 9:59 |
|
 |
borz_alom
|
Azok a vízesések merre találhatók helyileg?
|
2010. május 13. 9:52 |
|
 |
|