2011 tavaszi Bandit ÖsszeröFFenés (BÖFF)
Szerző |
Üzenet |
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Re: 2011 tavaszi Bandit ÖsszeröFFenés (BÖFF)
Hazaértem én is épségben, 1681 km lett a vége. Köszi a kiváló szervezést és a remek társaságot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mzsombor 2011. május 8. 19:39-kor.
|
2011. május 8. 19:09 |
|
|
ajonas74
|
Sziasztok. Mi is rendben hazaértünk, 4-kor már a lakásban voltunk, egy kis esőt kaptunk mi is még Karesszal és Attilával együtt, de aztán abbahagyta. Pest előtt volt még kis szemerkélés, de az már semmi nem volt A gumi is kibírta hazáig, cserélem is le a héten. Tono, köszi a szervezést, az idei túra sem múlta alul a tavalyit. Jedi (és családja) köszi az isteni kaját, és nagyon jó volt hogy legalább egy este ott voltatok! Jövőre gyertek motorral Mindenkinek köszi mindent, a jó társaságot, a gurigákat, mindent! A képeimet valahogy eljuttatom, csak mondjátok meg hogy kinek és hogyan. Feltölthetem az egyik szerveremre, de ha máshogy kell, nekem az is jó. Üdv, Atilla
|
2011. május 8. 19:02 |
|
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Köszönöm a szervezést és a lehetőséget a társaságtól, Tonó: ismét szép helyre juthattam el. A 2011. 05. hó bandit.hu találkozó Horvátország képei.-by Tőlem
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ironed 2011. május 8. 19:06-kor.
|
2011. május 8. 18:50 |
|
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
És meleged is volt?
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2011. május 8. 18:46 |
|
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
Én is megjöttem, Gyöngyös után verőfényes napsütésben volt részem hazáig, de addig..... , a vége 2218. Tonó, mint említettem ,kisebb hiányosságokkal , de nagyszerű túra volt, a szállás is remek volt és a társaság is. Remélem nem hagyod abba a remek szervezkedéseket és lesz még ilyen jó kirándulásunk.
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2011. május 8. 18:14 |
|
|
Szasza
Motor: TDM 850
|
Hazaértem én is, 1761 km lett a vége, a guma is kibírta. Tono, kösz a szervezést, a többieknek meg a jó társaságot.
|
2011. május 8. 18:13 |
|
|
csomy
|
17:00 ra mi is egyben hazértünk. Minden nagyon rendben volt. Köszönjük a szervezést. Bagi, Szasza, Köszi a kisegítést. Tono, bocs az aggodalmak miatt! A vége 1745 km lett. Nekem elég volt. Képek hétfőn várhatóak.
|
2011. május 8. 16:44 |
|
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Megérkeztünk Attilával szerencsésen. Tono , még egyszer kösz a szervezést, a csapatnak a kellemes társaságot, jó volt újra együtt A hazaút vége kissé esősre és hidegre sikeredett, Zágráb után elkezdett esni, és Szombathelyig esőben mentünk, a hőmérséklet meg tán tíz fok lehetett. Lehet jobb lett volna Keszthelynek menni. Fotók és csiganyál később. Üdv K.
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2011. május 8. 16:12 |
|
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Itt is szép az idő, úgyhogy gondolom akkor délebbre milyen lehet . A tavalyi guriga is nagyon jó volt attól függetlenül, hogy néha milyen sz.r volt az idő, el sem tudom ( akarom ) képzelni, hogy akkor most ez milyen jó lehet .
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2011. május 7. 11:21 |
|
|
mzsombor
|
Uzenet az otthonmaradottaknak: megerkeztunk egyben, minden ok, a reggel kicsit huvos volt, de itt szep az ido.
|
2011. május 6. 23:28 |
|
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Ironed írta: ott a netrisk... Már kötöttem az eub-n. Jónak tűnik, asszem 2600 körül volt.
|
2011. május 5. 23:15 |
|
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Jó azoknak, akik hamarabb mentek, mert egy nappal többet tudnak inni.
|
2011. május 5. 23:14 |
|
|
tono
Motor: fehér, kék vérrel
|
Igen. Csak nincsenek olyan állapotban, hogy válaszoljanak. Meg netjük sincs, asszem.
|
2011. május 5. 20:14 |
|
|
mzsombor
|
Az előörs már Pécsett?
|
2011. május 5. 19:55 |
|
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
[quote="Tangerine"]Kötöttetek balesetbiztosítást? Milyet?
ott a netrisk, az autós extra elég húzos felár, ráadásul bogarászni kell a részleteket, én legalábbis nem jöttem rá, hogy némelyik biztosító mit ért gépjármű alatt...vannak meglepetések, motoros assistance terén, sztem..úgyhogy kötök egy full-t, sima balesetet...meg ami beletartozik, a netrisken....
|
2011. május 5. 16:14 |
|
|
csomy
|
Én elindulok az irodából. Fél 6körül ott leszek az M6-6 út körforgalmánál, látható helyen. Kicsit várok, majd elindulok, mivel egzakt dolog nem lett megbeszélve. Aki úgy érzi, hogy kicsivel utánam van (nem 1óra), az próbáljon meg elérni: +36-30-321-2434 Megállok, megvárom. Szoktam hallani. Aki meg nem hív, azzal ott találkozunk! Tervek szerint M6-Dunaföldvár/Paks-Szekszárd-Bonyhád-Magyaregregy-Komló
|
2011. május 5. 15:42 |
|
|
StainLey_GSF1200S
Motor: GSX-RF1200S -félvérszerzet-
|
STom írta: Akinek van helye, hozzon egy kis meleget is az útra! A reggeli 1,5 fok elég kevésnek tünt. De csak nem fagyunk rá a motorra. Hüsi volt, meg oldal szél keményen, most voltam Biatorbágy felé... de már kezd kicsit melegedni... Meleg ruhát veszek fel a bőr alá én is...
_________________ Egyedi festések...
|
2011. május 5. 10:05 |
|
|
mzsombor
|
Én is cidrizek kicsit a hajnali mínuszoktól, bizonyíthat a BT023.
|
2011. május 5. 9:07 |
|
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
Akinek van helye, hozzon egy kis meleget is az útra! A reggeli 1,5 fok elég kevésnek tünt. De csak nem fagyunk rá a motorra.
|
2011. május 5. 7:49 |
|
|
StainLey_GSF1200S
Motor: GSX-RF1200S -félvérszerzet-
|
Sztem beleférnénk az időbe... max kicsit jobban megyünk... :D:D De nekem 8 merre megyünk... utvonal
_________________ Egyedi festések...
|
2011. május 5. 0:34 |
|
|
|