Szerző |
Üzenet |
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
 Re: Duna parti Bandit Party
Bár nekem a szombat este már kimaradt, azért teljes értékűnek érzem a bulit! Köszi mindenkinek! Nagyon jól éreztem magam! A Horvát szakaszon a kanyarvadászat alatt éreztem, hogy mennyit számít az, hogy idén csak harmadát motoroztam a megszokottnak! (Mondjuk az első 30 km kanyargó után már lent volt a bal cipő  ). Egy élmény volt újra! Tavasszal menjünk a Börzsönybe, vagy ilyesmi!
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2012. október 3. 13:32 |
|
 |
tono
Motor: fehér, kék vérrel
|
Miki, köszönet a last minute lehetőségért, minden teljesen rendben volt, bár ami a kaját illeti, a köcsögös babgulyást követő ad hoc malacsült után még süthettek volna egy ökröt nyárson. Piti, köszönet a jó kávéért, indulás előtt hármat ittam (ebben talán az éjszakai pálesznek is volt szerepe). 
|
2012. október 1. 19:50 |
|
 |
mikir
Motor: 1200 S
|
Srácok! Örülök, hogy mindenki épségben ért haza! Hcs motorjának mielőbbi gyógyulást! A szervezés sikerét a résztvevők garantálják, így nem volt nehéz dolgom A kaja számomra is meglepetés volt, köszönet érte a Véndió vendéglőnek! Piti! A kávéd isteni volt, mint mindig! 
|
2012. október 1. 18:36 |
|
 |
Zoli
Motor: R Ninet Pure
|
Köszönök mindent én is. Kaja, szállás nagyon rendben volt. Remekül éreztem magam. Vasárnap egész nap félig lehunyt szemmel merengtem. Hajrá Baja!  Mondjuk szombaton a pécsváradi kúton másfél óra után már mindenki előre köszönt.  288 Km  lett.
|
2012. október 1. 11:40 |
|
 |
burky
Motor: XJR 1200, FZ1 SA
|
Sziasztok! Királyság volt minden: remek szervezés, jó társaság! Örülök, hogy új arcokat is megismerhettem! A pálinka különlegességek nagyon bejöttek, a gasztronómiai élményt tényleg nehéz lesz űberelni...nem nagyon bírom a köcsögöket, de a szombati 2 előtt le a kalappal  A Pécsvárad utáni tempós kanyargást még idén meg fogom ismételni, ha lesz egy ráérős napos délutánom 
|
2012. október 1. 8:11 |
|
 |
piti1
Motor: GSF1200S
|
Örülök, hogy mindenki jól érezte magát, úgy ahogyan én is, de szeretném megjegyezni, hogy a szervezés 100%-ban Mikir érdeme. Én ugyan olyan vendég voltam mint Ti, csak nem kellett olyan messzire mennem. Ezért Én is szeretném megköszöni Mikirnek a profi szervezést, és mindenkinek, aki jelenlétével emelte a hétvége színvonalát. 
|
2012. szeptember 30. 22:31 |
|
 |
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
Köszi a szervezést Miki Piti!!!! Remek volt minden, sajnos Hcs elrontotta a szombati kirándulást, de mindig tudtuk, hogy van benne némi egoizmus és csak a maga szórakoztatására gondol......... 
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2012. szeptember 30. 20:33 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Nemá, Hcs, hogy csináltad? Keresztben raktad le keró után? 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2012. szeptember 30. 20:31 |
|
 |
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2012. szeptember 30. 20:30 |
|
 |
hcs
Motor: 1190 Adv
|
Én is köszönöm a szervezést és a türelmet a kényszermegálló miatt, legközelebb visszaveszek az arcból  Ezért is csatolnék egy régi videót, Bagitól hallhatjuk az efféle esetek megelőzésére szolgáló jótanácsokat  )))) http://www.youtube.com/watch?v=FxfD2KAp ... e=youtu.be
|
2012. szeptember 30. 20:27 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2012. szeptember 30. 20:20 |
|
 |
erik64
Motor: Bandit 650 SA K7
|
Mi is hazaértünk 792 km-el! Köszönjük hogy elsőre így befogadtatok bennünket Anyával! Szuper egy hétvége volt! Mi még Bajáztunk egy kicsit, negyed 6-ra értünk haza! Ha legközelebb tempós motorozásra vágyok, már tudom, hogy Veletek kell mennem! KÉPEK ITT: http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/ ... /?dr=79092
|
2012. szeptember 30. 19:16 |
|
 |
STom
Motor: GSF 1250S
|
Sziasztok!
Családi program miatt kicsit később érkeztünk haza.
Jól éreztük magunkat, köszi a szervezést - mindent. Nézve a km-eket, így le merem írni a mienket is 706-al álltam meg itthon, nagyjából a tervet nézve 80-al lett volna több ha teljes kanyart megyünk veletek, de mint tudjátok, mi a Mecseket "jobban" szeretjük.
|
2012. szeptember 30. 18:43 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Sziasztok, én is hazaértem Dezsővel együtt 5 órakor. Tettünk Csöngővel és Apival egy kis Dunántúl bejárást hazafelé így kerek 1200 km lett a vége. Mikir Piti , a szervezés, a kaja , a hely remek volt, köszönet érte Örülök hogy új arcokat is láthattunk a talin. Videóról majd adok hírt, hogy hova tettem, egyelőre meg kell kicsit szerkeszteni, aztán felröltöm.
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2012. szeptember 30. 17:37 |
|
 |
marzio
Motor: Suzuki GSF 600 S
|
Sziasztok! Délre hazaértem én is, 920 km lett a vége. Köszönet Mikirnek és Pitinek a szervezésért, a kaja fenséges volt!  Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket!
_________________ A kedvencem a hagymás bab!
|
2012. szeptember 30. 17:00 |
|
 |
atala
Motor: GSF-650
|
Sziasztok! Én, a szombati nap csendes tettes társa, köszönöm a baráti fogadtatást. 20-30 ra értem haza. Erik 64-nek is köszönöm a végén a jó kis pörgős menetet. 697 km lett a vége. Legközelebb mindenkivel 
|
2012. szeptember 30. 16:39 |
|
 |
zolee13
Motor: GSF 1200 S K6
|
Sziasztok 12,30-ra bőven hazaértünk, hasonló tempóban mint szombat este Mikir ,Piti kaja bőséges és finom volt, a szervezés tökéletes , a csapat is szimpatikus !!! Mielőbbi viszont látásra Zsani és Zoli
|
2012. szeptember 30. 16:02 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Sziasztok! Én fél 2re értem haza. Félúton még útba ejtettem a család egy részét Dunaegyházán, majd a 6oson jöttem. ~920km lett. Köszönjük a szervezést, és az útvonalat  Meglátom mit lehet kihozni a videókból, és idővel prezentálok valamit. Köszi a társaságot!
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2012. szeptember 30. 13:31 |
|
 |
szotyi
Motor: Versys 650
|
Halihó! Mikir,Piti ezúton is köszönjük a remek szervezést,jól éreztem magam,a kaja fenomenális felhozatalú volt,nyammm....! Adtam még némi díszkiséretet a nyugati szekciónak,Kaposvárig.... 
_________________ SZOTYI
|
2012. szeptember 30. 13:00 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Hi! Én is haza értem  Kösz mindent mindenkinek. Mikir , a kaját nehéz lesz űberelni ezután, az biztos  900Km lett a vége
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2012. szeptember 30. 12:52 |
|
 |
|