Szerző |
Üzenet |
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
 Re: Karlobag, Tavaszi Bandit Bemelegítés Tour
zöldi írta: Gratula Marcibátya  kettő az igazi  jah, motorból is annyi van...az folyamosan élvezhető..emez meg határok között 
|
2013. április 9. 12:08 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Gratula Marcibátya  kettő az igazi 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2013. április 8. 21:18 |
|
 |
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
hja, mindenki megöregedett, csak Karesz tolja a csíkot ezerrel... nálunk is újabb "benzinzabló" események várhatóak, és az esemény időszaka a túra környéke vagy vmi olyasmi.... én sem megyek, ez van...meg unom a sor végét...átülök csoperre.... 
|
2013. április 8. 20:36 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Én meg örülök, hogy ha mocit manapság a garázsban csodálhatom a közeljövőbe, nem hogy a Horvát naplementében  . A "kis démon" felemészt minden pénzt  ( nem mint ha sajnálnám tőle ( akár még a lelkemet is az ördögnek, ha arról lenne szó  )). Talán majd ősszel négy keréken hárman két éjszakára !!!!!! 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2013. április 8. 20:01 |
|
 |
marzio
Motor: Suzuki GSF 600 S
|
Sziasztok! Bàr nagyon jo lenne veletek menni, de le van már szervezve egy Garda tó túra ugyanekkorra! Jó utat nektek!
_________________ A kedvencem a hagymás bab!
|
2013. április 7. 11:37 |
|
 |
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
1. Szotyi 2. Miki 3. Bagi + Jucus 4. Csöngö+Niki 5. Mikir 6. Csomy 7. Szasza 8. Tangerine 9. Piti 10 S. Tamás 11. Pali+Kitti ... csak pontosan 
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2013. április 4. 22:09 |
|
 |
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
1. Szotyi 2. Miki 3. Bagi + Jucus 4. Csöngö+Niki 5. Mikir 6. Csomy 7. Szasza 8. Tangerine 9. Piti 10. Pali+Kitti
|
2013. április 4. 13:34 |
|
 |
vatomi
Motor: HONDA CBF 600 N 2004
|
Sajnálom Srácok, ez a hétvége még sem szabad  Kedvesemnek vezetői továbbképzése lesz, én vigyázok a gyermekünkre. Hibátlan időjárást, szép és balesetmentes utat, jó pálinkákat kívánunk!
|
2013. április 4. 9:36 |
|
 |
STom
Motor: GSF 1250S
|
Lélekben biztos veletek leszek, a testi valóságot még szervezem. Ha összejön, megjelenek a listán, ha nem marad az első verzió, és minden jót nektek.
|
2013. április 4. 6:58 |
|
 |
StainLey_GSF1200S
Motor: GSX-RF1200S -félvérszerzet-
|
Üdv.  Nálam a mostani gurulás kimarad...  Sorry... Széles utat! na meg "végre" JÓ időt nektek!
_________________ Egyedi festések...
|
2013. április 3. 23:38 |
|
 |
vatomi
|
Csöngö írta: Természetesen szivesen látunk de mindenki ugy kalkuláljon LEGKÉSÖBB ÁPRILIS 11 CSÜTÜRTÖK-ig legyen szives és utalja el a lóvét. Akinek addig nem sikerulne ,saját magának kell szállást intéznie  . Barcson a határ elötti parkoloban lenne a találka (ahol 2-éve  ) kb.9-órakor az utvonal variáciot majd eldöntjuk idöjárástol és a csapat tempojátol fuggöen. Köszi Csöngő! Akkor mindenképp megszüljük a döntést 11-ig, addig is köszönjük a türelmet!
|
2013. április 3. 21:20 |
|
 |
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
vatomi írta: Boldog Új Évet Banditák! Tavaly tavasszal voltunk Veletek a Balázs haverommal (béemvé meg honda  ) és nagyon jó lenne idén is elmenni Veletek! Csöngő! Barcson lenne a koccanás és onnan indulna a túra 18-án? Tudnál részletesebb infót írni nekem? Estig visszaszólnék, mert egyelőre úgy néz ki, hogy el tudnánk menni, ha belefér a pofánk az éterbe  Természetesen szivesen látunk de mindenki ugy kalkuláljon LEGKÉSÖBB ÁPRILIS 11 CSÜTÜRTÖK-ig legyen szives és utalja el a lóvét. Akinek addig nem sikerulne ,saját magának kell szállást intéznie  . Barcson a határ elötti parkoloban lenne a találka (ahol 2-éve  ) kb.9-órakor az utvonal variáciot majd eldöntjuk idöjárástol és a csapat tempojátol fuggöen.
|
2013. április 3. 17:00 |
|
 |
erik64
Motor: Bandit 650 SA K7
|
Nagyon sajnálom, hogy már megint ilyen sokára keveredtem ide.  Már intéztem erre az időpontra egy Erdélyi gurulást.  Lélekben veletek leszek! Na de majd Ősszel! 
|
2013. április 3. 16:10 |
|
 |
vatomi
|
csomy írta: Oda ne merjétek tolni az arcotokat!  Minden megoldható, csak gyertek!!! Köszi Csomy!  Bagi! A harkányi szállás nem is vészes, ha jól számolom 7,5 Ft/fő/éj-re jön ki. Majd én is szaglászom még...
|
2013. április 3. 12:44 |
|
 |
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
Én is keresgéltem kicsit szállás ügyben, és ez nem tűnik rossznak, legaláábis ami a 4-6 fős apartmanokat illeti! http://campingharkany.hu
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2013. április 3. 12:24 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
A barcsi induló 99%, hogy csak a külföldi útvonal kiinduló pontja.
Gondolom nem csak én vagyok, aki nem aznap menne az ország innenső feléről. Intézzünk csoportosan valami panziót az előestére, ahogy szoktunk, vagy oldja meg mindenki, ahogy tudja??
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2013. április 3. 11:39 |
|
 |
csomy
|
vatomi írta: Boldog Új Évet Banditák! Tavaly tavasszal voltunk Veletek a Balázs haverommal (béemvé meg honda  ) és nagyon jó lenne idén is elmenni Veletek! Csöngő! Barcson lenne a koccanás és onnan indulna a túra 18-án? Tudnál részletesebb infót írni nekem? Estig visszaszólnék, mert egyelőre úgy néz ki, hogy el tudnánk menni, ha belefér a pofánk az éterbe  Oda ne merjétek tolni az arcotokat!  Minden megoldható, csak gyertek!!!
|
2013. április 3. 11:36 |
|
 |
vatomi
|
Boldog Új Évet Banditák! Tavaly tavasszal voltunk Veletek a Balázs haverommal (béemvé meg honda  ) és nagyon jó lenne idén is elmenni Veletek! Csöngő! Barcson lenne a koccanás és onnan indulna a túra 18-án? Tudnál részletesebb infót írni nekem? Estig visszaszólnék, mert egyelőre úgy néz ki, hogy el tudnánk menni, ha belefér a pofánk az éterbe 
|
2013. április 3. 11:24 |
|
 |
borz_alom
Motor: Pegaso Trail
|
Pont ezen a hétvégén nem fog menni sajna! És a két évvel ezelőtti horvát túrán is pont ez volt!
|
2013. április 3. 9:44 |
|
 |
csomy
|
|
2013. április 3. 9:20 |
|