Szerző |
Üzenet |
Doki
Motor: KTM 1290 Super Duke GT
|
 Re: Őszi Győri Bandit Tali
|
2013. október 24. 10:40 |
|
 |
hcs
Motor: 1190 Adv
|
Ház: pipa Fijú: kettő Fa: kb.10, de a fele kipusztult Motor: több, de nagyjából mind sz.r Szóval innen kell felállnom 
|
2013. október 20. 21:08 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Ugye nem érzed szemrehányásnak ...  AZ embernek életében vannak szakaszok, amikor ez vagy az a fontos. Súlyozni kell .. .Ahogy mondani szokás a férfiembernek építeni kell egy házat, nemzeni kell egy fiú gyermeket , és ültetni kell egy fát. Ha ez mind megvan , jöhet újra a motor ::... 
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2013. október 20. 20:54 |
|
 |
hcs
|
Én eddig ciripeltem, mint a tücsök, kicsit később jött el apaság dolog  persze ha előbb tudom, milyen fasza dolog ez...  de jövőre remélem visszaváltozok kicsit motorossá is!
|
2013. október 20. 20:48 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Öregszetek fiuk , ez a tali a babákról szólt (vagy csak Csabink öregszik ??? ) 
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2013. október 20. 20:29 |
|
 |
szotyi
Motor: Versys 650
|
Csabi,nagyon jók a képek,köszi! 
_________________ SZOTYI
|
2013. október 20. 18:59 |
|
 |
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
|
2013. október 20. 18:39 |
|
 |
hcs
|
Van itt is pár kép: https://plus.google.com/117759926101631 ... tS4yyQauuuKöszönjük a szervezést, jól éreztük magunkat gyerekestül, de remélem legközelebb már motorral megyek  ja, Kolixnak köszönöm az idei második 1000 méter motorozást 
|
2013. október 20. 12:46 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Mászás volt. Várat nem néztem 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2013. október 15. 4:48 |
|
 |
STom
Motor: GSF 1250S
|
kolixx írta: STom írta: Nem tudtam, hogy Kolix is felénk jön Várgesztesen volt találkozóm egy kollégával. Majd legközelebb jobban híresztelem, hogy merre megyek haza  Hegymászást - várnézést nem hagytad ki?
|
2013. október 14. 20:06 |
|
 |
STom
|
Bagi írta: még jó, hogy nem vittem a plexit, valahogy éreztem, hogy nem lesz szükség rá!  Megpróbáltam a formának utána járni, de csak fél sikerrel jött össze - a k3-as és k5-6 osra más cikkszámmal hozza az alkatrész katalógus. Nem biztos, de valószínűleg más az alsó illesztési formája - pontos rajzot nem sikerült kerítenem.
|
2013. október 14. 19:57 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
STom írta: Nem tudtam, hogy Kolix is felénk jön Várgesztesen volt találkozóm egy kollégával. Majd legközelebb jobban híresztelem, hogy merre megyek haza 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2013. október 14. 19:52 |
|
 |
STom
|
szotyi írta: ui:du azért még lekukkantottam Orfűre,tekintettel a kellemes időre.....  A kilométer volt kevés, vagy a napi kanyarok száma?
|
2013. október 14. 19:49 |
|
 |
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
zöldi írta: Tangerine írta: zöldi írta: Valaki megy este? Ilyen 7-f8 között pesten becsatlakoznék. Szerintem rossz csapathoz csatlakoztál.  Valóban, az este 8-kor gyereket dokihozvivős üdvhadsereghez.  még jó, hogy nem vittem a plexit, valahogy éreztem, hogy nem lesz szükség rá! 
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2013. október 14. 19:25 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Amúgy köszönünk mi is mindent ! Nagyon jó éreztük magunkat ! A kölyök homloka viseli még pár napig a virtuális bandit logót !  Különös képen HCS-nak, Csöngőnek, G67-nek , hogy lelket leheltek a kocsikámba ! 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2013. október 14. 16:59 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
zöldi írta: Tangerine írta: zöldi írta: Valaki megy este? Ilyen 7-f8 között pesten becsatlakoznék. Szerintem rossz csapathoz csatlakoztál.  Valóban, az este 8-kor gyereket dokihozvivős üdvhadsereghez.  Szóval ezért nem jöttél ? Mi történt ? Mondjuk Soma is ugrott egy fejest szombat reggel a franciaágyról a padlóra 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2013. október 14. 16:53 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Tangerine írta: zöldi írta: Valaki megy este? Ilyen 7-f8 között pesten becsatlakoznék. Szerintem rossz csapathoz csatlakoztál.  Valóban, az este 8-kor gyereket dokihozvivős üdvhadsereghez. 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2013. október 14. 9:49 |
|
 |
tamas
Motor: CB600F
|
Csommy, Köszi a szervezést, és az esőmentes motorozást (Csöngőnek is a tuti navigálásért).
|
2013. október 14. 9:01 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
zöldi írta: Valaki megy este? Ilyen 7-f8 között pesten becsatlakoznék. Szerintem rossz csapathoz csatlakoztál. 
|
2013. október 13. 20:33 |
|
 |
szotyi
Motor: Versys 650
|
Csomy,Köszi a szervezést,a többieknek a színvonalas társaságot,a családias légkört,a kellemes gurulást,jól éreztem magam,ismétlés tavasszal! ui:du azért még lekukkantottam Orfűre,tekintettel a kellemes időre..... 
_________________ SZOTYI
|
2013. október 13. 19:33 |
|
 |
|