Szerző |
Üzenet |
hcs
Motor: 1190 Adv
|
 Re: Őszi Győri Bandit Tali
Csomy, rákérdeztem telefonon, van két személyes bungi, nekünk a kölkökkel olyan kellene, ha nem gond (gyerekágyat viszünk). Beszéltem a szállásadóval, van ilyen házikójuk, 3 év alatt meg nem számolnak szállásköltséget. Kösz
|
2013. szeptember 12. 20:53 |
|
 |
Doki
Motor: KTM 1290 Super Duke GT
|
hcs írta: Ha nem gond, vinném az egész pereputtyom, asszonyt, 2 gyereket. Lehet esetleg egy kis szeparét igényelni? Szuper, akkor mi is odanézünk gyerekekkel is.  Az szállástól 10 percre lakuk. Betty
|
2013. szeptember 11. 9:50 |
|
 |
hcs
|
Ha nem gond, vinném az egész pereputtyom, asszonyt, 2 gyereket. Lehet esetleg egy kis szeparét igényelni?
|
2013. szeptember 10. 20:54 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Úgy látom mindenki itt van, aki szeretne!
Péntek reggel a jelentkezési időszakot lezárom. Megkérem azokat, akik még nem utalták nekem az előleget (lásd első hsz), hogy tegyék meg, mert kell a foglaláshoz.
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2013. szeptember 9. 18:09 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Én nem főznék, maradok a melónál 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2013. szeptember 3. 10:25 |
|
 |
szotyi
Motor: Versys 650
|
Sztem Kolixx melózzon,főzzön akinek az a szakmája,mi meg koncentráljunk a motorozásra! 
_________________ SZOTYI
|
2013. szeptember 2. 20:43 |
|
 |
Yoss
Motor: R1250GS
|
csomy írta: kissa írta: kolixx írta: Igen. Ottalvós-nemmotorozósra  Munka után lemegyek, az esti ingyenpálinkából iszok sokat (másnap nem motorozok), amíg ti gurultok én melózok, s este megint közösségi életet élhetek. Ez az arany középút nekem  Pl. csinalhattok addig egy jo babgulyast bogracsba...  Lehet az is! A kaja elvileg külön van a szállástól, intézhetjük úgy, hogy sajátot együnk! Hogy legyen? Az ötlet nem rossz, de Kolixx felvállalja, hogy főzőcskézik meló helyett? Vagy ki marad ki a bringázásból főzés érdekében? Szerintem együnk helyben valamit és hagyjuk a főzést a francba 
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2013. szeptember 2. 17:21 |
|
 |
RedOne
Motor: Suzuki Bandit S 1200 ('98)
|
1. Csomy+Niki 2. Csöngö 3. Szotyi 4. B1200 5. Bagi 6. Api 7. Stom + Kati --(szombat estére 2 személyre) 8. Karesz 9. Yoss 10. Mikir 11. Zöldi (szállás nem kell) 12. Tangerine 13. hcs 14. G67 (autóval, szombat éjszaka) 15. Teca (autóval, szombat éjszaka) 16. kolixx 17. Dezső 18. RedOne (csak motorozás)
|
2013. szeptember 2. 17:07 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
kissa írta: kolixx írta: Igen. Ottalvós-nemmotorozósra  Munka után lemegyek, az esti ingyenpálinkából iszok sokat (másnap nem motorozok), amíg ti gurultok én melózok, s este megint közösségi életet élhetek. Ez az arany középút nekem  Pl. csinalhattok addig egy jo babgulyast bogracsba...  Lehet az is! A kaja elvileg külön van a szállástól, intézhetjük úgy, hogy sajátot együnk! Hogy legyen?
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2013. szeptember 2. 13:09 |
|
 |
kissa
Motor: 1200N K5
|
kolixx írta: Igen. Ottalvós-nemmotorozósra  Munka után lemegyek, az esti ingyenpálinkából iszok sokat (másnap nem motorozok), amíg ti gurultok én melózok, s este megint közösségi életet élhetek. Ez az arany középút nekem  Pl. csinalhattok addig egy jo babgulyast bogracsba... 
|
2013. szeptember 2. 12:48 |
|
 |
STom
Motor: GSF 1250S
|
1. Csomy+Niki 2. Csöngö 3. Szotyi 4. B1200 5. Bagi 6. Api 7. Stom + Kati --(szombat estére 2 személyre) 8. Karesz 9. Yoss 10. Mikir 11. Zöldi (szállás nem kell) 12. Tangerine 13. hcs 14. G67 (autóval, szombat éjszaka) 15. Teca (autóval, szombat éjszaka) 16. kolixx 17. Dezső
|
2013. szeptember 1. 16:32 |
|
 |
hcs
|
Idézet: Csabikám .. rendbe tetted a Bandikát? Egyelőre csak legallyaztam, de gurul, nincs baja, viszont eleje se. Addigra kitalálom, hogy sztrítfájter (hahaha) lesz, vagy visszaalakul 
|
2013. szeptember 1. 14:08 |
|
 |
Dezső
Motor: GSF 1200S K3
|
1. Csomy+Niki 2. Csöngö 3. Szotyi 4. B1200 5. Bagi 6. Api 7. Stom + Kati ( a szálláson még gondolkodom, 48 percre lakom onnét) 8. Karesz 9. Yoss 10. Mikir 11. Zöldi (szállás nem kell) 12. Tangerine 13. hcs 14. G67 (autóval, szombat éjszaka) 15. Teca (autóval, szombat éjszaka) 16. kolixx 17. Dezső
|
2013. szeptember 1. 13:23 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Teca írta: jedi írta: Háááát a lista láttán nekem is nosztalgikus érzések kezdik melengetni "apai" szíííívemet  Jedi gyere!!! Egész jól alakul a "törzsgárda"  Áhhh ! Nehéz időszakon vagyunk túl ! Anyagilag, és lelkileg is ! Sajna 99%, hogy ez most nem fog összejönni ! De hosszú még az idő odáig, és vannak még csodák 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2013. szeptember 1. 6:52 |
|
 |
G67
Motor: Hilti TE22
|
Bagi írta: Tangerine írta: hcs írta: Nekem is apai szívem van már, ráadásul kétszeresen, de lefőtt a pálinka, csak el kell vinni  Neked is!  3x Én nyertem! Jedi gyere! Holtversenyben megegyezhetünk.......!:-) A lényeg, hogy aki jön és finom a pálnkája, az hozzon kóstolót.....nem elfelejteni, hogy sokan kóstolunk ám! Csabikám .. rendbe tetted a Bandikát? Sokszoros holtverseny 
_________________ Unalmamban macskaidomár lettem
|
2013. augusztus 31. 20:45 |
|
 |
Teca
|
jedi írta: Háááát a lista láttán nekem is nosztalgikus érzések kezdik melengetni "apai" szíííívemet  Jedi gyere!!! Egész jól alakul a "törzsgárda" 
|
2013. augusztus 31. 19:47 |
|
 |
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
Tangerine írta: hcs írta: Nekem is apai szívem van már, ráadásul kétszeresen, de lefőtt a pálinka, csak el kell vinni  Neked is!  3x Én nyertem! Jedi gyere! Holtversenyben megegyezhetünk.......!:-) A lényeg, hogy aki jön és finom a pálnkája, az hozzon kóstolót.....nem elfelejteni, hogy sokan kóstolunk ám! Csabikám .. rendbe tetted a Bandikát?
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2013. augusztus 31. 18:27 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
csomy írta: Most akkor mégis ottalvósra jössz? Igen. Ottalvós-nemmotorozósra  Munka után lemegyek, az esti ingyenpálinkából iszok sokat (másnap nem motorozok), amíg ti gurultok én melózok, s este megint közösségi életet élhetek. Ez az arany középút nekem 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2013. augusztus 31. 13:49 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
hcs írta: Nekem is apai szívem van már, ráadásul kétszeresen, de lefőtt a pálinka, csak el kell vinni  Neked is!  3x Én nyertem! Jedi gyere!
|
2013. augusztus 31. 11:56 |
|
 |
hcs
|
Nekem is apai szívem van már, ráadásul kétszeresen, de lefőtt a pálinka, csak el kell vinni  Neked is! 
|
2013. augusztus 31. 11:45 |
|
 |
|