Szerző |
Üzenet |
Yoss
Motor: R1250GS
|
 Re: Szatmári Bandit Randevú
ferivagyok írta: csomy írta: Noby, Ferivagyok, iratkozzatok fel ti is, ha jönnétek! én szombat reggel csatlakoznék be vagy a határon vagy átgurulnék mivel itt lakok románba nem túl messze a túra indulóhelyétől Ez esetben lemaradsz az esti csapatépítő tréningről. Ez komoly veszteség, elhiheted 
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2015. március 13. 16:54 |
|
 |
Noby
Motor: GSF 1200S, KTM 640 Duke II
|
Én még egyeztetek az "utassal" hogy mi lesz:) csomy írta: Noby, Ferivagyok, iratkozzatok fel ti is, ha jönnétek!
_________________ Nem értek hozzá, de elszánt vagyok!
|
2015. március 13. 12:51 |
|
 |
ferivagyok
Motor: Bandit, DR, meg még pár szörny
|
csomy írta: Noby, Ferivagyok, iratkozzatok fel ti is, ha jönnétek! én szombat reggel csatlakoznék be vagy a határon vagy átgurulnék mivel itt lakok románba nem túl messze a túra indulóhelyétől
|
2015. március 13. 12:39 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Noby, Ferivagyok, iratkozzatok fel ti is, ha jönnétek!
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2015. március 13. 9:02 |
|
 |
tamas
Motor: CB600F
|
A lista bővül:
1. Bagi 2. Yoss (Király! ) 3. Csöngö+Niki 4. Csomy+Fanni 5. Szotyi 6. mikir 7. Karesz 8. tamas
|
2015. március 13. 8:17 |
|
 |
Noby
Motor: GSF 1200S, KTM 640 Duke II
|
 Re: Egyéb szerveződő programok
Valoban 2x is igy mar csak semi virtual zöldi írta: Noby írta: Urak,
lehet csatlakozni így a virtuális ismeretlenségből is vagy zárt a buli? Mi már találkoztunk 
_________________ Nem értek hozzá, de elszánt vagyok!
|
2015. március 12. 23:31 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
STom írta: karesz írta: Persze
én vagyok a legöregebb a csapatban, a magunk módján elkullogunk a sor végén ...
Igen ez igaz, mire egy megállónál utolérlek 3 cigi és 2 kávé már elfogy  https://youtu.be/AX4Tk-pzEeM
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2015. március 12. 22:58 |
|
 |
STom
Motor: GSF 1250S
|
karesz írta: Persze
én vagyok a legöregebb a csapatban, a magunk módján elkullogunk a sor végén ...
Igen ez igaz, mire egy megállónál utolérlek 3 cigi és 2 kávé már elfogy 
|
2015. március 12. 21:29 |
|
 |
karesz
|
conquistador írta: Sziasztok!
Lassú emberek is jöhetnek, papás stílusban? Persze én vagyok a legöregebb a csapatban, a magunk módján elkullogunk a sor végén ... A lényeg hogy épségben megérkezzünk 
|
2015. március 12. 20:52 |
|
 |
karesz
|
alább a lista, hajrá! A további kérdéseket megelőzendő: - jelentkezni bárkinek lehet, aki a Bandit.hu oldal regisztrált, aktív tagja, a létszámot a szállás kapacitása határozza meg, ahol 40-45 főt tudnak altatni, etetni, fürdetni. Ha nem leszünk ennyien, akkor április 15. napjáig lehet a jelentkezést a korábban írt összeg utalásával véglegesíteni. (számlaszám később) - a szombati túrára reggel 9.00-kor indulunk, a táv kb. 500 km., amit 80-120 km/h sebességgel tesszük meg. Egy felvezető és egy záró motoros vigyáz a csapatra, tehát senki nem maradhat le nagyon illetve nem rohanhat előre. A cél, hogy mindenki jól érezze magát. (a terv persze kis módosításokat elvisel menet közben) . Óránként legalább egyszer megállunk pihenni, cigizni, inni vagy vécézni. - az úton szervezett formában étkezést nem szervezünk, szendvics, csoki a benzinkúton kapható. - Romániaában a motorokra nincs semmilyen útdíj, ha valaki nem vált lejt, kártyával szinte minden nagyobb kúton lehet fizetni! Ha mégis felmerűl valami kérdés, senki ne fogja vissza magát!  1. Bagi 2. Yoss (Király! ) 3. Csöngö+Niki 4. Csomy+Fanni 5. Szotyi 6. mikir 7. Karesz
|
2015. március 12. 20:50 |
|
 |
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
ferivagyok írta: Szép estét az uraknak, lehet még csatlakozni társasághoz ?  alább a lista, hajrá! A további kérdéseket megelőzendő: - jelentkezni bárkinek lehet, aki a Bandit.hu oldal regisztrált, aktív tagja, a létszámot a szállás kapacitása határozza meg, ahol 40-45 főt tudnak altatni, etetni, fürdetni. Ha nem leszünk ennyien, akkor április 15. napjáig lehet a jelentkezést a korábban írt összeg utalásával véglegesíteni. (számlaszám később) - a szombati túrára reggel 9.00-kor indulunk, a táv kb. 500 km., amit 80-120 km/h sebességgel tesszük meg. Egy felvezető és egy záró motoros vigyáz a csapatra, tehát senki nem maradhat le nagyon illetve nem rohanhat előre. A cél, hogy mindenki jól érezze magát. (a terv persze kis módosításokat elvisel menet közben) . Óránként legalább egyszer megállunk pihenni, cigizni, inni vagy vécézni. - az úton szervezett formában étkezést nem szervezünk, szendvics, csoki a benzinkúton kapható. - Romániaában a motorokra nincs semmilyen útdíj, ha valaki nem vált lejt, kártyával szinte minden nagyobb kúton lehet fizetni! Ha mégis felmerűl valami kérdés, senki ne fogja vissza magát!  1. Bagi 2. Yoss (Király! ) 3. Csöngö+Niki 4. Csomy+Fanni 5. Szotyi 6. mikir
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2015. március 12. 19:11 |
|
 |
ferivagyok
Motor: Bandit, DR, meg még pár szörny
|
Szép estét az uraknak, lehet még csatlakozni társasághoz ? 
|
2015. március 12. 19:05 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
A wallis megnyalhatja. Ki akartam probalni a vizest. Honlap irja, regisztraljak tesztutert. Telefonon elerni keptelenseg oket, idiota reklamot hallgatsz. Reggelek 15 percig, kivalasztom az emiles kapcsolatfelvetelt, ennek kicsiivel tobb, mint fel eve .
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2015. március 12. 17:34 |
|
 |
Bagi
|
zöldi írta: Nem szeretném. Este tali a családdal, akkor bevésem a naptárba  Az időpont innen okés. Meg már úgy kipróbálnék egy GS-t amúgy is  ...csak amiatt ne fáradj idáig, a Wallis közelebb van!!! 
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2015. március 12. 16:51 |
|
 |
Yoss
Motor: R1250GS
|
conquistador írta: Sziasztok!
Lassú emberek is jöhetnek, papás stílusban? Persze, időnként megállunk és akkor bevárjuk a lemaradókat 
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2015. március 12. 14:09 |
|
 |
conquistador
Motor: Bandit 1200 N
|
Sziasztok!
Lassú emberek is jöhetnek, papás stílusban?
|
2015. március 12. 12:42 |
|
 |
zöldi
|
Nem szeretném. Este tali a családdal, akkor bevésem a naptárba  Az időpont innen okés. Meg már úgy kipróbálnék egy GS-t amúgy is 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2015. március 12. 12:38 |
|
 |
Bagi
|
zöldi írta: Noby írta: Urak,
lehet csatlakozni így a virtuális ismeretlenségből is vagy zárt a buli? Mi már találkoztunk  Gyula......megint kimarad? 
|
2015. március 12. 8:24 |
|
 |
zöldi
|
Noby írta: Urak,
lehet csatlakozni így a virtuális ismeretlenségből is vagy zárt a buli? Mi már találkoztunk 
|
2015. március 12. 8:18 |
|
 |
mikir
Motor: 1200 S
|
1. Bagi 2. Yoss (Király! ) 3. Csöngö+Niki 4. Csomy+Fanni 5. Szotyi 6. mikir
|
2015. március 11. 18:03 |
|