Szerző |
Üzenet |
gyorgy74
Motor: Suzuki Bandit GSF 650 S (K7)
|
Re: Eladó cuccok
csomy írta: Mi került fel a Vario helyett? Zoli32 által becézett Füles Vérnyúl Plexi!
2012. szeptember 24. 15:19 |
|
|
Noby
Motor: GSF 1200S, KTM 640 Duke II
|
bocs, csak a vario-ra izgultam:)
_________________ Nem értek hozzá, de elszánt vagyok!
|
2012. szeptember 24. 15:13 |
|
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Mi került fel a Vario helyett?
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2012. szeptember 24. 14:12 |
|
|
gyorgy74
|
Noby írta: Csak a kis állítható részről beszélünk ugye? Azon is volt körbe élvédő? Valószínüleg annak hiányától nem fogok szenvedni:) Mondj egy számot:) Kompletten ami a képen van...Gyári extraként rendelhető a márkakereskedésekben. Külön a variátor részt nem lehet megvenni. Csak egyben eladó.
2012. szeptember 24. 14:07 |
|
|
Noby
|
Csak a kis állítható részről beszélünk ugye? Azon is volt körbe élvédő? Valószínüleg annak hiányától nem fogok szenvedni:) Mondj egy számot:)
|
2012. szeptember 24. 7:32 |
|
|
gyorgy74
|
Noby írta: szia,
menyi lenne az ár? ja és átlátszó v füst a plexi? n Füst színű! Az ár na azon még én nem is gondolkoztam. Annyi pikantériája van a plexi-nek, hogy van körbe rajta mint ahogy a képen látod egy szürke színű élvédő. Na az nekem nem tetszett, rá sem tettem és kibaxtam a kukába. Ha komolyan érdekel akkor megegyezünk.
2012. szeptember 23. 20:18 |
|
|
Noby
|
szia,
menyi lenne az ár? ja és átlátszó v füst a plexi? n
|
2012. szeptember 23. 18:45 |
|
|
gyorgy74
|
Sziasztok! Vérnyúl plexi cseréje miatt eladó ÁLLÍTHATÓ SZÉLVÉDŐ hibátlan állapotban.
2012. szeptember 23. 18:23 |
|
|
Brandon182
Motor: Suzuki Bandit 600N
|
Sziasztok keresnék 600-as Bandit N re sport dobot lehetőleg kivehető hangtompítóval olcsó kategóriában .
|
2012. szeptember 15. 10:43 |
|
|
laci1219
|
Hali még ujj vagyok a forumon és van 1 eladó xenon szettem 1 ízzoval. ha érdekel hívj megegyezünk.06304818216 + érdekelne 400 as bandithoz villafelső rész amire rálehet rakni a turakormányt.
|
2012. augusztus 24. 9:48 |
|
|
Rudi
|
Eladó 600-as Bandit (2000-től) vadonatúj(!) Keihin karbisor. Tel: 30-3572549
|
2012. augusztus 14. 17:47 |
|
|
Rudi
|
Ha valaki épp gumicsere előtt áll, eladó alig használt (még 3,5-4 mm futófelülettel) 180/55 ZR17 Michelin Pilot Road3 2CT hátsó gumi... Az ár kölcsönös megegyezés kérdése...
|
2012. augusztus 6. 18:57 |
|
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
|
2012. augusztus 3. 16:40 |
|
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Pilot power elso, uj, 0km elado, 22e ft
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2012. augusztus 1. 16:13 |
|
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Givi maxia E52, kicsit viseletes de állíapotban eladó, platnival 26e. Kormánycsapágy, bármelyik 600-1250 bandithoz(Gyári Honda) féláron, 8500ft Három darab első gumi, D211GP, D218, M3 egyben 12e ft.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2012. július 12. 10:45 |
|
|
Rudi
|
Racer motoros ruházat és kesztyű végkiárusítás a volt Biker-World motoros boltban (1063 Budapest, Aradi u 35) június 19.től 22-ig a készlet erejéig! Gyere nézd meg, alkudj, és vidd ami Neked tetszik!
|
2012. június 18. 19:40 |
|
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
banndita írta: Lehet. Amit régen rendeltem tőle megkaptam, rövid időn belül. De ha nincs pénze, akkor ne szóra el pl. fogyasztóvédelmi bírságra... Bár Ő tudja mire akarja költeni a pénzét.. írj neki biker-world@freemail.hu
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2012. június 2. 20:58 |
|
|
banndita
|
Lehet. Amit régen rendeltem tőle megkaptam, rövid időn belül. De ha nincs pénze, akkor ne szóra el pl. fogyasztóvédelmi bírságra... Bár Ő tudja mire akarja költeni a pénzét..
|
2012. június 2. 19:45 |
|
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
banndita írta: Szia! Köszi a tájékoztatást! Azonban lehet h. neked nevetséges, nekem bosszantó, amikor erről nincs tájékoztatás az oldalon. Nem akarok jogászkodni, de belefuthattok egy elégedetlen vevőbe! Aki megrendel valamit, kap róla visszaigazolást is, csak a szállítás nem történik meg... Szóval legyetek körültekintőbbek mert ez nem vicces! üdv! Hááááát ezt Rudinak mond !! Amúgy teljesen igazad van, de te is tudod mivé lett az elmúlt 3-4 évben a motoros biznisz . Nem akarok számokkal dobálózni, de szerintem az ebből élő boltok 80%-a már bezárt , aki meg talpon van még, az is csak vegetál . Sajnos ő is kapar jobbra-balra hogy valamiből meg tudjon élni, mert ebből már nem lehet, az biztos ( legalább is egy ideig még ) . De mint már említettem igazad van. UI.: Amúgy Rudi meg a végletek embere, egy olyan tulajdonsága sincs, amire azt lehetne mondani, hogy átlagos . Az "öregek" tudják miről beszélek.
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2012. június 2. 19:27 |
|
|
banndita
|
Szia! Köszi a tájékoztatást! Azonban lehet h. neked nevetséges, nekem bosszantó, amikor erről nincs tájékoztatás az oldalon. Nem akarok jogászkodni, de belefuthattok egy elégedetlen vevőbe! Aki megrendel valamit, kap róla visszaigazolást is, csak a szállítás nem történik meg... Szóval legyetek körültekintőbbek mert ez nem vicces! üdv!
|
2012. június 2. 19:19 |
|
|
|