|
Pontos idő: 2024. november 10. 22:43
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Szerző |
Üzenet |
Yoss
Motor: R1250GS
|
Re: Szerveződő gurulások!
szotyi írta: Vasarnapra kellemes motoros ido igerkezik,meg kellene latogatni a balatoni kilatokat.... Mennyünk
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2016. március 29. 17:09 |
|
|
szotyi
Motor: Versys 650
|
Vasarnapra kellemes motoros ido igerkezik,meg kellene latogatni a balatoni kilatokat....
_________________ SZOTYI
|
2016. március 29. 15:06 |
|
|
talloli
Motor: Suzuki GSF1200S
|
Szevasztok Márkatársak!
Nincs kedvetek egy korábbihoz hasonló közös guruláshoz? 2011-ben voltunk Horvárországban, Karlobagban. Egy hasonlót szeretnék megejteni Május-7-10 között. A múltkori szállodában van hely 7900 Ft/fő/éj áron! Össze szeretném kötni egy szülinapi partival! Megtiszteltetésnek venném ha tudnátok csatlakozni! Várom a visszajelzéseket!
|
2016. január 8. 11:25 |
|
|
szotyi
|
Holnapra mas a progi,pedig jo lett volna....... Moto gp-t se feledjetek!
_________________ SZOTYI
|
2015. november 7. 13:05 |
|
|
Yoss
|
Csöngö írta: Hu de nagy a csend Vasárnapra igen jo idöt igérnek egy közös Cappuccinos találkozoz nincs kedvetek valahol a Balaton környékén? Már hogy a toszba ne lenne?
|
2015. november 6. 18:54 |
|
|
B1200
|
Így kell hatásosan visszatérni
|
2015. november 6. 11:51 |
|
|
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
Hu de nagy a csend Vasárnapra igen jo idöt igérnek egy közös Cappuccinos találkozoz nincs kedvetek valahol a Balaton környékén?
|
2015. november 6. 8:43 |
|
|
Yoss
|
Hosszú hétvége+fasza idő=gurgula? Valaki?
|
2015. október 21. 11:16 |
|
|
Yoss
|
szotyi írta: Nekem 700 km környéke,Pestről 860km körül,határ meg nem akadály. Egyenlőre még nincs létszámstop,úgyhogy hajrá! Kurvára mennék, de nem tudom most megoldani
|
2015. szeptember 17. 21:52 |
|
|
szotyi
|
Nekem 700 km környéke,Pestről 860km körül,határ meg nem akadály. Egyenlőre még nincs létszámstop,úgyhogy hajrá!
_________________ SZOTYI
|
2015. szeptember 17. 19:37 |
|
|
tamas
Motor: CB600F
|
Montenegró kb 1000km oda ha jól gondolom. Határhelyzet? Mostanában nem tudom mire lehet számítani, horvátokon keresztül még ok.
|
2015. szeptember 17. 9:47 |
|
|
szotyi
|
Csöngö írta: A Szotyi lehet már előrement Hogy megnézze Kawával is járható e az útvonal?!
_________________ SZOTYI
|
2015. szeptember 11. 20:25 |
|
|
szotyi
|
Szia Tamás! Bocs,hogy csak most válaszolok,de 2 napig nem voltam netközelben. Nagyon részletezni nem tudok,nézzük az időjárást és levágtázunk a tengerre,ez lehet Montenegro is,sőt talán ez lenne a legjobb.Egyet ígérhetek,nem lesz uncsi az útvonal. Nem kell túlszervezni,öszejövünk,lemegyünk,szállást ilyenkor mindig találni,éttermek,pékség,bolt,benzinkút nyitva,elhatározás kell hozzá!
_________________ SZOTYI
|
2015. szeptember 11. 20:23 |
|
|
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
A Szotyi lehet már előrement
|
2015. szeptember 11. 7:52 |
|
|
tamas
Motor: CB600F
|
Szia Szotyi, Veled mindig élmény. Engem érdekelnének a részletek, hátul is kell valakinek menni. Üdv: Tamás
|
2015. szeptember 9. 12:05 |
|
|
szotyi
|
Sziasztok! Tervezgetünk egy tengerparti vagy pontosabban,napos hétvégi gurulást,melyre már 3-an,4-en lennénk is szeptember 26.-ai hétvége körül,csütörtöktől vasárnap,hétfőig vagy ha időjárás miatt csúsztatni kell,akkor szombattól kedd,szerdáig. Elmegyünk,motorozunk,eszünk,iszunk,jól érezzük magunkat. Aki vágyat érez,javaslom lépjen,cselekedjen,csatlakozzon,ontsátok az ötleteket,szóval menjünk!
_________________ SZOTYI
|
2015. szeptember 8. 20:44 |
|
|
Yoss
|
talloli írta: Yoss írta: dozi68 írta: Sziasztok Banditások!! Van a facebook-on egy jól működő GSF club, motoros tali, közös gurulás, egyéb programok, gyors müszaki tanácsadás, stb. És lehet rendelni banditos polokat stb. Csatlakozzatok ti is! http://www.facebook.com/groups/38620370 ... =ts&fref=tÉn kiléptem két nap után, belterjes népség, érezzék jól egymást, én nem vagyok rájuk kíváncsi. Tanúja voltam a "beszélgetésnek". Sajnálom! Tudom, hozzá is szóltál. Részemről viszont nem sajnálom. Nincs mit.
|
2015. június 12. 7:26 |
|
|
talloli
Motor: Suzuki GSF1200S
|
Yoss írta: dozi68 írta: Sziasztok Banditások!! Van a facebook-on egy jól működő GSF club, motoros tali, közös gurulás, egyéb programok, gyors müszaki tanácsadás, stb. És lehet rendelni banditos polokat stb. Csatlakozzatok ti is! http://www.facebook.com/groups/38620370 ... =ts&fref=tÉn kiléptem két nap után, belterjes népség, érezzék jól egymást, én nem vagyok rájuk kíváncsi. Tanúja voltam a "beszélgetésnek". Sajnálom!
|
2015. június 12. 6:14 |
|
|
Yoss
|
dozi68 írta: Sziasztok Banditások!! Van a facebook-on egy jól működő GSF club, motoros tali, közös gurulás, egyéb programok, gyors müszaki tanácsadás, stb. És lehet rendelni banditos polokat stb. Csatlakozzatok ti is! http://www.facebook.com/groups/38620370 ... =ts&fref=tÉn kiléptem két nap után, belterjes népség, érezzék jól egymást, én nem vagyok rájuk kíváncsi.
|
2015. június 10. 21:50 |
|
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
conquistador írta: dozi 68!
Igen az annyira jó kis csapat, hogy egy fital srác meg a csaja, mint admin, azért nem engedett be mert nem tettem fel egy mutogatós képet a mocimról! Ez a csatlakozás feltétele náluk nem az, hogy mennyire vagy képben vagy mennyit motorozól, tanitasz esetleg! Én nem mutogatni szeretném magam vagy a motorom!
Mutogatós képpel 'felvételizni'! HAHHAHHA
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2015. június 10. 7:53 |
|
|
|