Pontos idő: 2025. február 5. 10:43

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 143 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
 PC-s kérdezz felelek! 
Szerző Üzenet

Motor: 1200 S
Hozzászólás Re: PC-s kérdezz felelek!
hara írta:
... Ha pl valaki olyan gonosz, hogy felhekkel rá egy iGo-t, akkor nem kell net hozzá :)....
üdv: Hara

Pontosan erre lenne szükség! Kivitelezésre vállalkozót keresnék! :D

2009. október 5. 10:20

Motor: Bandit 1250 SA
mikir írta:
Ironed írta:
Esetleg vki aki mobilokhoz és ért? Mondjuk adott egy nokia 6170 navigator, ez a ketyere a hírek szerint GPS navigációt is tud, de csak akkor ha folyamatos net kapcsolatban van...na ez ugye vicces..és drága...Tud net kapcsolat nélkül is navigálni? Kártyáról futatva pl. a szoftvert...

Ez engem is érdekelne, csak sanyierikszon készülékkel....

Két féle módszer van navigációra. Az egyik a GPS, ez esetben azért "kell" neki a net, hogy pl a google maps-ra fejlesztett progi folyamatosan kaphassa a térképet maga alá. Ha pl valaki olyan gonosz, hogy felhekkel rá egy iGo-t, akkor nem kell net hozzá :), kivéve, ha van QuickGPS szoftvere, ami időnként leszedi a műhód kordinátákat a netről és klasszisokkal rúgja seggbe az iGo feléledését. A másik variáció, amikor valami cellainfón alapuló navigációs cucc van benne, erre nálunk a T-Mobil-al lehet szerződni. Na ekkor tényleg kell a net kapcsolat.

üdv: Hara

2009. október 5. 7:30

Motor: 1200 S
Ironed írta:
Esetleg vki aki mobilokhoz és ért? Mondjuk adott egy nokia 6170 navigator, ez a ketyere a hírek szerint GPS navigációt is tud, de csak akkor ha folyamatos net kapcsolatban van...na ez ugye vicces..és drága...Tud net kapcsolat nélkül is navigálni? Kártyáról futatva pl. a szoftvert...

Ez engem is érdekelne, csak sanyierikszon készülékkel....

2009. október 5. 7:11

Motor: Bandit1200 "z" naked

2009. október 4. 19:31
Profil Honlap

Motor: bandit 250
több partíciót úgy tudsz formázni, hogy amikor beteszed a windows telepítőt, és mutatja a partíciókat (a külső vinyot is) mindet törlöd, majd újra létrehozod őket. Az elsőre telepíted a windowst, a többit meg majd ha már felment a rendszer, leformázod.
Az, hogy a dvd-re kikerül-e nem tudom, rá kellene jönni milyen fileok hordozhatják.

2009. május 21. 21:39
Profil Honlap

Motor: Suzuki GSF 1200 S K1
Köszi a segítséget, amit Mzsombor ajánlott azt már végigcsináltam, de semmi eredménye nem lett. Nem tudom, hogyha dvd-re kiírom az adataimat akkor oda nem íródik ki a vírus? Meg egyszerre 2 partíciót hogyan tudok formázni, meg van egy külső vinyóm is az is vírusos már. Nem tom hogy lehetne egyszerre mindenről letörölni... :evil:

2009. május 21. 19:36

itt pedig egy kicsit részletesebb leírás, talán működhet

http://wiki.answers.com/Q/How_can_you_r ... cycler_exe

2009. május 21. 15:30
Profil Honlap

nah kicsit jobban utána néztem, úgy néz ki flash driveokra spacializálódott...
itt van egy kis vészmegoldás:
http://www.techpavan.com/2009/01/10/rec ... tructions/

2009. május 21. 15:20
Profil Honlap

nem lehet, hogy a pendrive azért volt vírusos formázás után, mert ahogy befejezte a gép, a vírus egyből visszaírta magát? Nagyon nagyon kevés olyan vírus van, amit a particionálás+formázás nem tüntet el. Ráadásul az ilyeneket simán taskmanagerben kilövéssel, meg registry átirogatással sem lehet elkapni. Én azt ajánlom, hogy gyalu az egész gép, és addig se külső meghajtót, se netet ne dugj rá, amíg nincs fent valami értelmes virusírtó, friss vírusadatbázissal. Az alapvető hiba ott szokott lenni, hogy az ember leszedi a rendszert a C meghajtóról, közben a D, E, F, stb-hez nem nyúl, azokon meg ott figyel a vírus....és ahogy a friss rendszert indíja, már be is kapta újra.

2009. május 21. 15:13
Profil Honlap

Motor: Honda XL650V Transalp
Azt mondanám akkor inkább, hogy mutasd meg valakinek, nem tanácsolom, hogy tapasztalat nélkül túrj a registryben, könnyen hazavághatod vele az oprendszert teljesen.

2009. május 21. 10:06

Huh, az a baj hogy nekem ez még nem elég magyar :) Az angolom jó, de a számítástechnikában nincsenek ilyen mélyebb ismereteim, leginkább felhasználó vagyok.

Szóval kezdjük az a elején, mi az a task manager, most hol keressem meg ezt a CTFMON.EXE -t, hogy töröljem a task manageren keresztül, hogy indítsam biztonságos üzemmódban a gépemet újra...

Nem vagyok ennyire tájékozott ilyen téren, ha leírnád úgy, hogy egy földi halandó is megértse, akkor az szuper lenne! ;)

2009. május 21. 9:44

Motor: Honda XL650V Transalp
Ezt találtam neked:

You can remove the recycler virus both manually and by using any recycler virus removal tool. To remove the virus manually, you need to:

1. Search for the process called CTFMON.EXE and kill it through Task Manager.
2. Search CTFMON.EXE file in the Startup menu and delete it.
3. Boot the system in safe mode and open the command prompt.
4. Disable hidden, system, and read only attributes for autorun.inf and recycled folder delete them.
5. Clean the recycle bin.
6. Repeat these steps for all the drives on your computer.
7. Open registry editor and modify the NoDriveTypeAutoRun entry with 03ffffff value after searching it in following registry folders:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE
HKEY_CURRENT_USERSOFTWARE
8. Reboot and scan your system with latest antivirus software.

Ne dugj rá semmit, amíg ki nem irtottad teljesen, elvileg mindenre fölmászik.

2009. május 21. 9:25

Nagy gondjaim vannak a számítógépemmel. Az egyetemen összezedtem egy nagyon alattomos vírust a pendrivom segítségével. Sikerült kiderítenem, hogy a vírus neve Recycler. Tönkretette már 2 pendrivomat, de úgy hogy hiába formázom, még akkor is rajta van, a másikat meg már egy számítógép sem ismeri fel. A lényeg, hogy pendrivon terjed, és feltelepíti magát az összes merevlemezre. Sem az AVG sem pedig a NOD32 nem találja meg, más vírusírtóm meg nincs. Mivel a pendrivon a formázás sem segítetett ezért fölöslegesnek tartom, hogy formázzam a gépem és újrarakjak mindent, oprendszert meg progikat. Ha valaki tud segíteni, az ne fogja vissza magát, ott járok, hogy már semmit sem merek feltölteni a gépre, már a fényképezőgépemről sem töltöm rá a gépre a képeket... Nem tudom azt pl megfertőzheti?

2009. május 21. 9:16

Motor: Yamaha XT 660 R '04
Küldd el a kpet az almaxx.spam kukac gmail pont kom címre, beteszem neked.

Nem tudom milyen baja van ilyenkor a fórumnak, még egy ilyen esetem volt.

2009. május 19. 12:26
Profil YIM

Motor: BMW R 120s GS Rally Edition
kolixx írta:
Mi történik, amikor képet akarsz feltölteni?

Vannak méretkorlátok, meg hasonlók. Ezt valami értelmes üzenettel jelzi a fórum.

Semmi. Egy darabig próbál csatlakozni, aztán leáll.

2009. május 19. 12:09

Mi történik, amikor képet akarsz feltölteni?

Vannak méretkorlátok, meg hasonlók. Ezt valami értelmes üzenettel jelzi a fórum.

2009. május 18. 21:09
Profil YIM

Hunter írta:
Felhasználói vezérlőpult - Profil - Avatar szerkesztése menü alatt!

köszi. megtaláltam, de sajnos a fénykép feltöltése nem sikerült. :cry:

2009. május 18. 20:26

Motor: Suzuki GSF 1200S K3
Felhasználói vezérlőpult - Profil - Avatar szerkesztése menü alatt!

2009. május 18. 19:48

kolixx írta:
Milyen fényképre gondolsz?

Fényképet magadról a neved alá, egy-egy fényképet a hozzászólásokhoz, vagy képtár féleségre gondolsz?

Fényképet magamról a nevem alá

2009. május 18. 19:46

Milyen fényképre gondolsz?

Fényképet magadról a neved alá, egy-egy fényképet a hozzászólásokhoz, vagy képtár féleségre gondolsz?

2009. május 18. 19:24
Profil YIM
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 143 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő